Nuff

14 Mei 2013

APAKAH .. SEDIH.. FRUST.. arghhhh!!!


Aduiii.. Camne nak buat ni.. tak jadi pun Scroll bloglist teman.. frust sgt.. apa yg x kena? dh naik busan dok depan pc betulkan error2 ni.. Teman bukan pandai sgt coding2 ni..  pastu awat x leh ubah kedudukan dia? teman nak letak kat bawah sikit (siedebar belah kanan tu) tapi dia still dok tang atas tu.. kucen teman nak dok situ pegang Banner Selamat Datang.. camne bloglist plak dok situ.. ? ada sape2 leh bantu x? huu.. geram bila apa yg nak x dapat dibuat.. hemm.. mood lemau n penat nak adjust2.. hu3.. mana gi semangat teman ni?? tiba2 lemau.. (memang tgh x sihat pun.. mungkin perlukan rehat kot baru mengedit balik.. hemm.. lemau.. lemau.. lemau..

Rasa macam kuciwa.. frusttt.. tension.. mood apakah hari ni..






Related Posts

17 ulasan:

  1. Nampak macam ok akak.
    cuba ejas-ejas tarik letak tengah yang kat tepi-tepi tu. Kalau ada sana,boleh saya tolong.
    tak pun try tanya kawan-kawan yang tahu nak baiki masalah akak

    BalasPadam
    Balasan
    1. dh try buat kat layout tp bila nk save ada error plak.. adeh..

      Padam
  2. Alaaaa...tak pandai jugak. Harap ada kawan lain blh tolong.

    Get well soon.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. xpelea .. insyaAllah klu usaha lagi jadi lea nti kot..huhuhu.. #pujuk hati sendiri..

      thanx dear.. =)

      Padam
  3. bab edit html ni kalo xjadi..memang frust la kan..cer try lagi...n lagi..insyaallah..menjadi la nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. betui2.. klu x jd mula lea rasa mcm frust n rasa geremmm sgt.. ha2.. xpe.. teman usaha lagi.. cayo.. cayo..

      Padam
  4. alahai....cian nyerr diaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. tau xpe.. lemau dh td.. asik x jd j... hu2..

      Padam
  5. xpe2 pelan2 kayuh ye akak..xmau sedih ;) saboooo ^_________^

    BalasPadam
    Balasan
    1. okeh.. orrait.. tgh sabo ni.. nak usah lagi mengedit sampai jadi.. usaha tangga kejayaan kan.. heeee

      Padam
  6. sabar sabar kak,ape pon tomeynye kucing uh

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu3.. tgh sabo lea ni dik.. geram pun ada.. dh dua tiga tutorial teman ikut.. berapa kali buat x jugak jd.. xtau mana silapnya ntah..

      Padam
  7. thanx kpd semua yg sudi singgah n komen sini dan bg pendapat.. thanx sgt2.. teman otw bw blog korang skrg.. =)

    BalasPadam
  8. okay je ni.hahaha. terbaik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. tak jadi lagi lea boni.. target nak buat scroll bloglist tapi x jadi2 jugak.. xtau mana silap.. masa save kat edit html tu xde error pun.. hemm.. frust

      Padam
  9. layout baru susah nak edit.. geram..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. betui2.. layout baru ni memeningkan..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2