Nuff

05 Mei 2013

AKHIRNYA TEMAN TAK MENGUNDI...


Tempat Mengundi  nya  di IPOH, tapi teman ada disini lagi (Kuala Lumpur).. So.. maknanya.. korang paham lea kan.. teman tak balik mengundi.. huu.. sedey x dapat mengundi.. tapi apakan daya dah ada hal disebaliknya yg buat teman x dapat balik kg mengundi.. buat korang yg mengundi esok.. UNDI lah mereka yg dirasakan LAYAK yea.. undi korang semua penentu Masa Depan Negara.. jangan UNDI yg salah.. hope parti yg teman pilih MENANG besar esok.. parti apa? opssss.. itu rahsia.. !! Selamat Mengundi yea!


Related Posts

20 ulasan:

  1. Dah kurang satu undi unuk malaysia..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2 leaa.. Sedihnyaaa.. X dpt merasa suasana mengundi yg bestt tahun ni..

      Padam
  2. Akak tak sabar mengundi... hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huwaaaaa.. Sedih x dpt ngundi.. Lg geram bila baca mcm2 kisah plak hari ngundi tahun ni..

      Padam
  3. Balasan
    1. 2 lea pasai.. Klu tau bangla byk dtg jd pengundi.. Dh lama teman redah jea turun ipoh.. #benci pd perbuatan bg ic kpd bangla smata2 nk tmbh undi.. Baik xyah buat pilihanraya klu mcm tu.. Dh tau sape menang.. Opssss ter emosional plak.. Bkn apa mimi.. Sakit hati sgt bila jalan2 nmpk abangla .. Terasa mcm dok kat bangladesh j skrg..

      Padam
    2. untung la abg bngla ye..free2 je blh tntukan pemimpin..pdhal dorang tak tahu pape..nak slah kan dorang sngt pun tak leh..tp kena salahkan orang2 yng suh dorang pegi mengundi.. bngla2 ni ikut je..mngkin dibyar ke kan.. erm..kat sini pun sama kak..tp kl lagi ramai kan..bersepah..err, ngeri..

      Padam
    3. 2 lea pasai.. bygkan nanti bila bangla dh ada ic, sama plak 2 mcm kita ni.. esok2 apa yg kita dpt sebgai rakyat msia pun bangla nak tuntut gak.. sape tahu kan.. ic biru lea katakan.. hak nk samarata gak lea kot.. aish.. ter emo lg..

      Padam
  4. ...rugi la tak mengundi...walaupun satu undi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betull.. Mmg rasa rugi sgt2 ni.. Aduh.. Xtau nk kata apa.. Td pusing2 kl tgk tmpt ngundi.. Meriahnya.. Klu kat kg tenti lg best.. Dpt mengundi.. Tp nk wat cne.. Ada hal yg mnghalang kmi balik.. Sedey..

      Padam
  5. sama la kita . nak wat camna ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hu3.. Sedih kan! Bila rasa mcm ni.. Tahun akn dtg apa2 jd pun teman nk balik ngundi gakk.. Sbb ada rasa mcm rugi jea x mgundi tahun ni..

      Padam
  6. hi! Tenku Butang ada tanya acane nak buat tarikh kat post entry saya kan?

    http://yuilight.blogspot.com/2013/05/so-lambat.html

    Yang tu memang dah ada kat template blog saya. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho yeke? ingatkan nak kena setting code ke apa.. he2.. thanx reply n jawap sokaln teman yea.. =) jap lg teman bw sana lik yea.. =)

      Padam
  7. Sedih dengar. .....apa nak buatkan. ..
    Saya pun dah mengundi..tgh tunggu keputusan dpn tv

    BalasPadam
    Balasan
    1. huuu.. memang semalam bila tgk brita org2 mengundi.. aiyoo.. rasa mcm nk terbang balik ipoh maa... =P .. thanx sudi singgah n komen yea.. jap lg teman bw sana yea..

      Padam
  8. menyinggah kt sni jap ^_^
    xdapat join ye tape2 lain kali ade lg hehe
    ow ye, hope dapat membantu..
    http://princesaiziz.blogspot.com/2013/05/cute-icon-di-blog-archive-edit-html-baru.html

    BalasPadam
  9. Owhh..xdpt la tenkibutang mengundi.. Xpela..tggu nanti 4-5 tahin lg..inshaallah... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu.. lea.. tunggu lea lg 4-5 tahun.. hu3.. sedey..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2