Nuff

29 Mei 2013

CUPCAKE SPECIAL DARI SIL N BIL .. HEEEE.. SEDAP!

cumey kan kotak dia.. sukaaa sgtt.. 

hu2.. aish.. bulan Jun ni memang bulan rezeki kami kot.. macam2 kami dapat.. rasa macam bertuah sangat.. syukur ke hadrat Allah sebab murahkan rezeki kami.. aminnn... kali ni pada 27/6/2013 (khamis) teman n hubby dapat special cupcake from kakak ipar n abg ipar kami.. diorang saja2 nak bagi katanya coz kami selalu jea masak apa2 anto kat diorang.. sekali diorang plak bagi special cupcake ni.. alahai.. nape lea diorang susah2.. kami pulak yang segan ni.. kami masak ritu bukan minta balasan.. just sebab teringat kat diorang jea.. ikhlas pun kami buat.. diorang memang baik sangat dengan kami.. so, xde mendalah nak berkira dengan diorang.. hu2.. wlupepun.. kami hargai dengan pemberian cupcake ni.. memang sedap dengan kotak yang cantik lak tu.. heee.. thanx k.ina n abg ma.. i lap u all.. sedap kek nya.. heee... 
x sabo nak bukak.. he2.. 
olololoh.. cumeynyee kotak ni.. err.. biasalea.. teman kan suka katonn.. 
tadaaaaa.. dalam nya cupcake nyum2! 
nasib baik teman x hayun masa bawak ritu.. kalau tau dah tergolek2 kot cupcake ni.. hu2 
heee.. yg coklat ni sedap.. tapi my hubby yg cop dulu.. hi3.. xpeee.. ada byk lagi yg sedapp..nyum2 
yg coffee ni pun sedappp.. 
hi3.. warna dia menarik, 2 pasai kena sambar cepat.. hik3

Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2