Nuff

08 Mei 2013

OH! IBU.... I LOVE YOU!


Sayunya hati..Bila tengok gambar ni rasa sebak je hati ... Tiba-tiba teringat mak yang di kg, apalah khabar dia kan ??? Bila rindu teman call mak kat kg.. mak teman ceria orangnya.. memang kami sembang lama giler.. tu pasai kalau nak call kg, teman xleh pakai topup biasa.. kena beli Hot Tiket RM15 baru puas sembang.. kalau tepon kejap2 nanti mak x puas sembang.. huu.. ni pun dh lama x call mak.. maybe Jumaat ni nk balik kg dgn en. hubby... sebab minggu lepas tak dapat balik hubby bz dgn kerja (mengundi pun terlopeh.. sedey.. hu2.. )

Hari Ibu makin dekat ni.. (Ahad ni.. 12 MEI 2013 ) kan? teman tak tau nak bagi apa kali ni.. hemm.. actually bukan selalu teman bagi hadiah.. masa kerja dulu adalah teman belikan hadiah..x pun sambut dgn potong kek jea.. tp mak x mintak pun buat semua tu.. mak cuma nak kami adik beradik ingat kat dia jea.. terharu kan! 


hmmm, bila teringat masa kita kecik dialah orang yang paling banyak bekorban untuk kita. lahirkan kita. langsung tak berkira penat lelah mengejar kita kesana kesini. selalu buat kita rasa 'di sayangi' dan 'di dampingi'. hinggalah sekarang dah besar dia tetap tak pernah berhenti curahkan kasih sayang dia!

EMAK, teman sayang emak sgt2 tau!!

bila teman kira umo mak teman, x sangka mak dah 60+ .. 

rasa macam mak muda lg.. tp rupanya dh 60+.. teman doakan mak sihat walafiat.. teman syg makk.. teman rindu makk.. (aduh.. nape teman feeling sebak lak ni.. dh rindu sgt ni kot.. )


akhir sekali.. sorry sebab hari ni patutnya buat entri wordless wednesday tp teman buat entri wordplus wednesday plak.. hu3.. apa2 pun.. last sekali teman nak cakap.. 



Sayangilah mak kita hingga hembusan nafasnya yang terakhir
  








Related Posts

19 ulasan:

  1. sedih plak tgok gbr tu.memberi sejuta makna...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. perasaan tu dtg tiba2 j bila tgk gambo ni..

      Padam
  2. Memang touching tgk gambar ni. Rinda kat mak yg jauh di ganu sana...huhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. huuu.. sama lea kita yunk.. nk balik lea tgk mak.. =)

      Padam
  3. so touchingkan... ^_^ syg mak saya...

    BalasPadam
  4. rase nak nanges tgk gambar tue.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul.. sape2 tgk pun rasa nk nanges kan.. rindu kat mak

      Padam
  5. Beruntung yg masih punya emak. hargai dan sayangi dia semampu boleh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul.. kita beruntung masih ada mak.. kena hargai emak kita smtara dia ada.. rinduu makk

      Padam
  6. Touching, sayu je bace..

    http://nabiladevie.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Ya Allah , tak bersedianya hati tengok 3 pic second last tu . Tak tahu kuat atau tak nak hadapi . salute dengan mereka yg dah tak ada ibu tapi mampu teruskan hidup seperti biasa :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. yea betul.. gambar ke 3 hingga last 2 mmg amat sayu j tgk.. teman pun x tau sgp ke x hadapinya

      Padam
  8. berjasalah kepada mereka sementara mereka masih ada.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2