Nuff

12 Mei 2013

SELAMAT HARI IBU BUAT EMAKKU SAYANGGG..

 
heeeeeeee.. jangan pelik nape teman lambat wish hari Ibu.. sengaja di lambatkan sebab teman nak tunggu adik teman 'hupload' gambo Cake yang diorang belikan buat emak di kg.. hu2.. sedih pulak x dapat celebrate dgn diorang.. sebab diorang semua di kg.. sepatutnya teman balik kg hari jumaat baru ni.. tp disebabkan tiba2 jea diserang demam kura2.. so, x dpt lea nk balik ipoh.. huu.. terlepas saat2 nak potong kek lg.. hari tu nk potong kek besday abah pun x dpt lik gak.. aishh.. dh dok jauh ni semuanya terlepas.. 
kan bagus klu IPOH--KL 2 minit jea?? ha2.. tinggi bebeno angan teman ni kan.. ateee... mana mahunyaaa.. =P
ini le rupa kek yg adik teman belikan untuk menyambut Hari Ibu istimewa buat emak teman di Ipoh.. bestnya klu teman ada bersama.. dapat ngap kek byk2..(aipp.. ni dh lari niat dh niii.. hak2 )

heee.. tapi teman x lupa wish Selamat Hari Ibu kat mak..  memang akan wish punya.. ada hadiah ke xde hadiah ke.. janji wish.. klu x.. haa.. mau majok mak teman tu nanti.. hu2.. smlm teman call mak, sembang2 lain dulu.. ingat lambat sikit baru nak wish.. tgk2.. mak ckp.. "Kamu taknak ke ucap Selamat Hari Ibu kat mak? esok kan hari ibu" adoiii.. mak teman udah ckp dulu.. aiyoo.. x syok lea bila mak dh ckp dulu.. hu2.. x sabo2 pun mak ni.. gerem teman tau.. hihihi.. pastu teman cakap "ala mak niii.. suka jea cantas org tauu.. bio lea org ucap duluuu" dengan nada manja.. (hek lea manja bebeno dh tua tagun ni yea.. hi3).. 

pastu mak ckp "klu aku x ckp nanti kamu lupa" hak3.. bole plak ckp cenggitu mak ni.. pastu teman cakap lea.. "Selamat Hari Ibu Mak.. Terima kasih sebab dah membesarkan Anak Benggali mak yg cumey nii.." bila tang ayat cumey tu.. mak teman gelak berdekah2 korang tauuu.. dia ngata teman tuu.. emak teman cakap sambil gelak.. CUMEY Kononnnn.. hak3.. memang nak kena mak ni.. heee.. korg jangan pelik lak nape teman sembang dgn mak teman mcm 2.. kitorang ni memang macam ni.. sembang pun mcm kawan2.. tp hormat 2 still ada lea.. hee.. bila sembang mcm ni.. hubungan kami lg rapat.. 2 pasai bila teman pindah dok KL emak asik nangis jea rindukan teman.. cian kat mak..

Opss.. lupa lak.. gelaran anak benggali 2 memang gelaran untuk teman kat dalam umah tu.. setiap anak2 ada gelaran masing2.. hee.. tiba tang teman  dapat gelaran anak benggali lak.. sebab?? huh.. x mo citer.. tak kuasa teman.. hik hik hik.. wlu apapun teman nak ucapkan selamat hari ibu buat semua ibu2 dan mommy to be.. !!


Pesan Emak pada teman dulu macam ni lea.. heee...







Related Posts

12 ulasan:

  1. Selamat Hari Ibu buat mak akak.. hehe sweet je anak beranak ni sembang.. iha pun ada jugak nama gelaran kat rumah.. kalau iha bagitau KONFEM akak gelak golek2 la.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. nak tau gak apa gelaran iha kat umah.. cepatlea gitauu.. kita share2.. heee.. x sabo nk gelak nii.. hihihihi

      Padam
  2. Hai... dah follow dah balik.. hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. thanx sudi follow sini lik.. nti teman lawat sana yea.. =)

      Padam
  3. :) bagusnya.. sy pun macam tu. ckp macam kwn dah aih. (^^,) dah mcm belangkas dah kami.. *including my father :p* muehehehe.. kamcing ler katakan.. keep it up! :DD and happy motehr's dayy =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaaaw.. lg besttt.. including abahnya sekali.. heee.. mesti meriah kan.. n hubungan akrab giler.. kan..

      Padam
  4. bagus. terus jadi seorang anak yang baik ye. yang akan berbakti pada emak dan ayah sampailah mereka tua :)

    BalasPadam
  5. hehehehhehe..
    Comel je anak benggali dipanggilnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. 2 lea pasai.. yg lain elok j dipanggil.. anak jepun, anak cina.. sekali tang teman ank benggali.. aiyooo.. ha

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New