Nuff

13 Mei 2013

Makanan Yang Menyumbang Kepada Penghasilan Angin



Related Posts

22 ulasan:

  1. ehe comel bb tu...tp tutup dpn je ke...hehehe
    sy suke minum susu kmabing,so kurang sikit angin tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. baby tu pun malu nk tunjuk.. =P

      ho.. susu kamben.. teman pun suka.. sedap kann..

      Padam
  2. banyak jugak ye....
    Amboih seksinya tukang cuci pinggan.....
    Hehheheheh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahahahaha.. tukang cuci pinggan saja nak tarik perhatian AJ.. ha3..

      Padam
  3. ohh baru tau. thanks for sharing hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2.. thanx sudi singgah n komen sini.. done singgahblas td.. =)

      Padam
  4. Hmmm...... tu bb rajin amat
    follback done MasBro....
    tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. baby mau jadi anak ibu yg paling rajinn..

      thanx follow n komen here.. =)

      done blogwalking u balik

      Padam
  5. Balasan
    1. welcum dear.. done bw blog awk lik jap ni td.. =)

      Padam
  6. erm..tp semua kat atas tu mmng selalu mkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. memang pun mimi.. akak pun selalu mkn benda2 atas ni.. memang klu kita x pasan benda tu berangin sebenarnya.. xpe.. klu sendiri makan ok lg.. cuma time preggnant or menyusu anak kena jaga pemakanan tu.. takut effect ke baby yg menyusu badan..

      Padam
    2. wah semua tu berangin ke? nasib la teman ni takleh pregnant...hihi :P

      Padam
    3. hu2.. mengikut kajian.. semua diatas berangin.. klu untuk badan kita jea ok lg kot.. tp klu menyusu baby, kena lea elakkan makan menda berangin ni.. untuk kesihatan baby gak.. klu baby berangin susah kita kan.. =)

      Padam
  7. butang memang terbaik blog yang happening . even simple make perfect then NIL suka .. ehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. thanx dear.. thanx juga sudi singgah n komen sini.. done kunjungbalas lik td.. =)

      Padam
  8. memang bahaya tau angin ni. badan jadi sakit2. lepas tu badan jadi lemah sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huuu.. tau xpe boni.. makan memang lea sedap kan.. tp klu dtg angin dia.. erk.. lemau badan dibuatnya.. hu3..

      Padam
  9. Thanks for the info. Tak kisah pun pasal makanan berangin ni. Asalkan berkhasiat, masuk perut kenyang :) lagipun pantang larang Melayu tak boleh pakai sgt menurut kajian saintifik. Ibu perlukan banyak nutrien karbohidrat dan sayur-sayuran utk membantu pembentukan bayi dgn lebih sihat. Studioous.blogspot.com.

    BalasPadam
  10. Banyak nye makann yg berangin. Saya pregnant. Masalah kembong perut. Apa je yg saya blh makan. Susu, kismis, jus pun x boleh...

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New