Nuff

03 Mei 2013

SEMOGA AJ CEPAT SEMBUH..

Kepada rakan2 blogger yang belum tahu tentang keadaan Blogger kita AJ http://AyuJean.blogspot.com yang berada di wad PPUM kerana Blood Infection atau dalam bahasa melayunya Jangkitan kuman dalam darah.. dan AJ kata lagi sel darah putih naik, tekanan darah rendah (bahaya tuuu.. ) marilah sama2 kita doakan AJ cepat sembuh yea.. Masa mula2 teman tengok gambo dalam FB AJ semalam, teman sangkakan AJ derma darah.. nak tengok lama2 
pun teman takot.. 

Sebab teman ni memang spesis takot jarummngg weh.. memang akan cuba ngelak kalau bab2 cucuk ni.. hu2.. tapi kalau dah terpaksa kena jugak lea tempuh.. hulur jea tangan apa susah.. x da hal punyalah! ( fuh! riak! berlagak! eksyen!semua cukup! tapi bila jarum depan mataaa.. haaa.. pucat muka xde darah terus.. kui3.. ) haippp.. teman ni nak citer pasal AJ.. tapi udah termelalut pulak citer pasal diri senirik.. apelah teman ni kan.. hokey..jom nengok foto2 AJ yg cume ni.. =)

Tengok ni.. eee.. teman pulak yg rasa sakitnya AJ.. =(


Aikkk.. tengok tu.. sempat lagi nak pose jari gaya peace... huh.. AJ.. AJ..


Haaa.. untuk sape2 yg rindukan AJ specially Mak Dara, ini foto terbaru AJ tadi teman curik dekat Instagram/FB AJ.. Opssss.. AJ jangan saman teman hokeh!! kalau tak teman xnak UNDI AJ!!! hahaha..

terbaruuu!!!
klik link bawah ni kalau nak tengok AJ berucap.. heee.. semangatt..
KEEK AJ !!! AISHHH!! SEMPAT LAGI TU?? HI3..

Related Posts

16 ulasan:

  1. Moga kak AJ cepat sembuh.. iha baru tau nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2 kita doakan yea iha.. teman baru tau semalam.. itu pun kat FB klu x.. xtahu pun..

      Padam
  2. semoga AJ cepat sembuh..terkejut jugak tgk dia post kt fb dan instagram...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a kan.. eee.. takot tgk jarummmg tuu.. hu3..

      Padam
  3. poor her. semoga cpt sembuh AJ ! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. waa.. ramainya yg wish untuk AJ kan.. hee.. moga AJ dpt baca ni.. hee..

      Padam
  4. Semoga diberikan keajaiban.. Hehe..

    Kami semua mendoakan agar AJ cepat sembuh.. AJ seorang yg tabah.. Saya kagum :) cepat2 sembuh ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. AJ mmg seorang yg tabah.. siap leh senyum lg tuu

      Padam
  5. Balasan
    1. Aminnnn... =)nanti terubat lea rindu akak.. =)

      Padam
  6. Hehehehehe....
    Thanks dear.....
    Thanks juga atas doa kalian....

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcume dear! nanti dah sihat citer lea pengalaman kat sana yea.. =) get well soon yea! sunyi plak rasanya.. (ayat mak dara ni.. ) heee..

      Padam
  7. assalamualaikum ... semoga cepat sembuh , diberikan kekutan untuk menghadapi ujian Nya .

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New