Nuff

20 Mei 2013

MOOD KELAUT.. LEMAU.. SENGAL..





hu2.. xde apa nak diceritakan buat masa ni.. kepala sedang ting tong, badan sengal2.. hu2.. mau berehat untuk hari ni.. mood pun dh kelaut ni.. semua gara2 kena hujan semasa balik dari kg.. pening2 lalat dh kepala ni.. keje umah berlambak lak ni.. apa2 pun nak kasi relaks kepala ni dlu,.. 




Related Posts

32 ulasan:

  1. Have a gud rest..
    Cepat2 cari mood tu tau... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. dh ada mood sikit dh ni AJ.. semalam memang kelaut pun.. sengal satu badan.. hu2

      Padam
  2. Balasan
    1. heeeeeeeeee.. teman x koje.. tp teringat gak masa koje dlu.. time2 camni lea pk nk balik jee.. heee..

      Padam
  3. sama ler kita ..... lemau jerk rasa. gara2 cuti sokmo ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. tu lea sal.. klu cuti lama , lagi lea badan lemau menjadi2 kann.. hihihi

      Padam
  4. assalamualaikum yangg. sy yg tak bercuti pun lemau. monday bluesss. hahahahaa. yang, pasal Air Asia yang awak dah booking tiket tu. boleh terus follow tutorial sheila tu. jangan lupa kumpul points ye. baca tutorial betul2 tau. baru awak paham. heeee, g HK utk celebrate anniversary ke yang??? heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. dak aih.. gi sana hal bisnes.. teman suami aje.. heee...

      Padam
  5. take a gud rest dear... hari ni cuti dulu ek blogging...dah occay baru blogging balik... *_^ take care...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. smlm mmg x larat n no mood pun nak ber blogging farah.. hari ni baru ea rasa nk buka blog n bw lik rakan2 yg singgah sini.. thanx farah.. =)

      Padam
  6. Tired or moody cause not enough rest yesterday.
    Hope will recover soon.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. hari ni ada lea mood nk berblog.. hee.. cuma asyik bersin je ni.. pas dh bersin selsema balik.. adoii

      Padam
  7. nadia ponnnnn lemauuuuuuuuuu T____T

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. hari isnin selalu mcm 2 kan.. nape ek.. heee..

      Padam
  8. klu hari isnin mmg camne..akk pun sama nie..mcm nk balik umh tido jew:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. 2 lea sal.. asal hari isnin jea jd ghupa ni kann.. hu2..

      Padam
  9. alhamdulillah, singgah sini ^^" kadang-kadang kelaut tu mata kuyu je. hehe

    ehh. bdway... kak kena tag !

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me-tag-by-farah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. bila mata dh kelaut mood pun terbang entah ke mana kan.. =P

      ok.. nti akak join yea.. tgk keadaan dulu.. =)

      Padam
  10. selamat berehat ye.. lepas dah hbs berehat moh kita meroyan sama sama nak hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. 2 lea.. nk meroyan lea pasnih.. hee.. tp kena gi blog akak dulu baru leh jumpa mood.. heee..

      Padam
  11. Selamat berehat. Take care ya! :)

    BalasPadam
  12. ila badan lemah dan sakit2 mmg lah x de mood nak wat apa pun . baring pun x selesa ...semoga cepat sembuh ... selamat berehat

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. thanx dear.. Alhamdulillah.. hari ni dh lega sikit.. semalam dapat lea rehat jugak walaupun bz dgn keje.. hu2

      Padam
  13. Google+ saya dah kena ban harap maklum ya

    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/05/terkini-google-suspend-account-saya-nak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. aiyoo.. cne leh kena ban.. xpee.. yg penting blog ok kan.. hee

      Padam
  14. terima kasih kpd semua yg komen sini.. teman udah bw ke blog korang dh yea.. thanx u all sebab wish me get well soon.. =)

    BalasPadam
  15. happy holiday k..take a good rest k..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New