Nuff

29 Mei 2013

WORDLESS WEDNESDAY : MY CATS -- BUTANG & OYEN

OYEN & BUTANG

hai.. salam.. pekabo semua.. hemm.. 1st sekali teman nak minta maaf dekat rakan2 blogger yg komen n singgah sini.. sorry sebab x sempat nak bw lik blog korang.. tapi jangan risau.. teman akan kunjungbalas blog korang walau selewat mana pun.. insyaAllah.. korang jangan risau yea.. teman hargai masa yg korang luangkan ke blog teman ni.. maka teman pun akan cuba luangkan masa bw blog korang gak.. he2.. hari ni Wordless Wednesday kan? teman just nak share gambo2 kucen2 teman ni.. (he2.. kucen pun dua ekor je pun..) saja leak dalam blog ni.. klu boring leh nengok muka budak2 ni kat sini.. kan.... =)

BUTANG NAK FISH / IKAN

WATCHING TV

SLEEPY

TIDUR.. Zzzzzzzz

SLEEP AGAIN?? AIYOO..

CUTE TAK? HEEEE..

ON9 ..

KROH.. KROH.. KROH..

AGAIN?? ZZZzzzzz

zzZZZZZZZZZ..

SLEEP SLEEP SLEEP

LOVE EACH OTHER.. HAK2..

BUTANG STARING AT ME? HUH..

BUTANG MARAH DUDUK KERUSI DIA NI.. =p

BUTANG TIDO LAGIII.. AISHHH..

I LOVE THIS PHOTO!

MUKA OYEN BARU BANGUN TIDO

MERINDUI SOMEONE.. HE2..

SLEEPY ..

OYEN MANJA GILER..

AIYOO.. X ,MO CAKAPP.. BUTANG TIDOO..
 
Terima Kasih kerana sudi singgah/visit here.. love u all semua.. =) kalau rajin, tinggal2 kan lea komen satu dua bijik.. heee.. thanx sgt2.. nanti teman bw lik yea.. =)


Related Posts

41 ulasan:

  1. Salam dan selamat malam :)

    Amboiii...tomeinyaa...pinjam jap boleh..geram kat Butang and Oyen tuu.... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. nk pinjam? bole jea.. heee.. tp kena hati2.. yg butang ni kadang garang x menetu, yg si Oyen ni lak xpandai berak setempat lg.. sukati dia jea celah mana dia nk beyak.. hu2..

      Padam
  2. hi butang....coco here. . comelnya kucing-kucingan awak. terima kasih follow blog saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai coco.. (butang jawab).. =)

      sama2.. thanx jugak sebab awk sudi follow sini balik.. =)

      Padam
  3. mike memang sayang beno dengan kucen ye yong??? selain daghi kebersihan kucen2 mike tu.... kebersihan rumah jangan lupe... sebab ade member awok...yang jenih saynag kucen..... tapi sayang...kebersihan rumah tak dijage....

    BalasPadam
    Balasan
    1. huish.. teman ni x suka bau hancen kucen or bau busuk kucen.. bila dh nampak dia u uk situ terus buang .. x tahan bau dia klu di bio lama.. busyukk

      Padam
  4. pergi mana menghilang? hehehe. comel je kucing tu :D nak pinjam seekor takpa kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. x kemana2.. ada jea.. cuma agak bz sikit lately.. tp kdg jenguk gak blog ni.. hee.. rinduu..

      Padam
  5. kuat tido kucing dia...entah2x macam tuan dia tak..hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. tuan dia x kuat tido lea.. hari2 tido lambat bgn awai.. heee.. siang xleh tido sebab klu tido gak kepala pening.. huk3.. kesian kan.. =P

      Padam
  6. Oh, Oyen is so cute! What lovely kitties you have. Its nice to meet you!

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx dear! nice to meet you too.. =) ..

      Oyen likes to jump around the house.. like Monkey.. hihihi

      Padam
  7. butang,

    kucingss ialah sangat best tau!

    kita mmg giler dgn kucing. sangatttttt giler!

    but since lepas kahwin ni dh duduk dgn mertua tak dpt dh bela kucing..

    sgt rindu dgn kucingans2 :|

    BalasPadam
    Balasan
    1. ololoh.. cian.. suka kucen tp x dpt nk bela kucen yea.. heee.. teman dlu pun terfikir gak.. klu dh kawen dapat ke bela kucen mcm sebelum kawen..? tgk2 haa amek.. dua sekali datang.. heee..

      Padam
  8. Well hello there kitties, nice to meet you all! Thanks so much for dropping by and saying hi!

    BalasPadam
    Balasan
    1. nice to meet you too dear.. also big thanx to u coz drop by here and comment..

      Padam
  9. banyak gak kucing tenku nih . bila tgk gelagat mrk , geram kan ! saya pun ada kucing ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hee... dua ekor je aawk.. Oyen n Butang.. =)

      ho.. ada bela kucen gak yea? apa namanya?

      Padam
  10. Eheh ! comelnye butang ngan oyen tu..
    nak curik boleh tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha3.. nak curik? nanti kena tangkap baru tauuu.. hi3

      Padam
  11. Butang dan Oyen tahu tuan dia blogger. Sentiasa rela bila kena posing:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. betui kata kakzakie.. nak tak nak redha jelea kan.. =P

      Padam
  12. Balasan
    1. ha2.. mmg syok lea.. sebab depa bukan wat koje apa pun.. bahagianya idop kan.. hu2.. =)

      Padam
  13. Comel lah kucing2 tu
    Awk, cuba klik sini jap,

    http://insanbiasabiasa.blogspot.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. dh singgah dh.. hu2.. thanx sebab blog teman tersenarai dlm list tu.. malu lea plak rasanya.. layak ke teman ni? hu2..

      Padam
  14. wah aktiviti diorg ni tido je rupanya ye....hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. tau xpe.. tp yg benonya nk amik gambo time diorang x tido susah bebeno.. asik lari sana, lari sini.. bila nk bergambo nyee.. hik3

      Padam
  15. Aloooo comelnyer... Kiut miut..

    BalasPadam
  16. butang ngn oyen mmg lain spesis ke? nampak bza bulu diaorang tuh... tp kalu diaorang blh kwn baik apa slhnyer kn

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. memang lain spesis.. tp lega rasanya bila diorang serasi..

      Padam
  17. Comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Geram je tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeee.. geram yea? ni mesti peminat kucen gak yea..?

      Padam
  18. salam.. semua yg komen sini teman dh reply n bw balik blog koang.. thanx sgt2 sebab sudi singgah blog teman yea.. =)

    BalasPadam
  19. Salam.

    Awok, butang punya staring, mengancam gitu,hahaha. Tido sokmo je dia ea.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha3.. memang mangancam kan.. hik3.. dia memang suka tido pun.. ni skrg pun tgh tido.. apa lg aktiviti nk buat kan.. =P

      Padam
  20. aik, banyaknya gambo tido.. haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. kucen suka tido.. mkn.. tido .. =P

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New