Huh.. entri ni dah lama sebenarnya.. tapi disebabkan teman terlalu-lalu busy sangat sekarang ni kerana mengejar target jualan.. so, mood nak ber blog tu ke laut sangat2 jugak lah buat masa ni.. hu2.. kesian blog tengkubutang ni kan.. tu yang sampai entri bulan mac punya pun ke laut.. baru hari nak nak publish.. teruk bebeno kan.. huhu.. apa-apa pun teman kena jugak up entri ini untuk ucap terima kasih buat Embun Beauty House kerana menghadiahkan shawl yang sangat cantik ini buat teman.. pandai dia .. pilih kaler kegemaran teman lak tu. Orennnn.. 

haha.. tq yea Embun...ok lah.. bagi sape-sape yang belum mengenali  Embun Beauty House ni.. meh la lawat Page dia.. ada macam-macam yang menarik hati untuk korang lihat dan.. beli.. hehehehe... 

Klik :

Embun Beauty House


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



2 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New