Nity

Nuff

29 Mac 2013

Lirik Lagu Sahabat - Najwa Latif




Ehem2.. salam Jumaat buat kengkawan semua, hari ni teman nak share Lirik lagu kegemaran teman lagi dan kali ni teman pilih lagu Najwa Latiff n Sleeq bertajuk Sahabat.. teman suka lagu ni sebab bunyi petikan gitarnya di awal lagu n liriknya yg mengambarkan sahabat2 teman.. heee.. lagu ni teman tujukan buat Geng Wasapi yang selalu keep in touch n selalu ada di kala sepi.. heee... kami kenal dh lama.. mmg dari Sekolah Menengah lagi kami kenal.. lama giler x bertemu sekali bertemu di FB, dan yg paling mengejutkan.. masing2 x berubah.. masih macam dulu.. x sombong.. kelakar.. loyar buruk.. hi3.. wajah pun x berubah sgt.. serupaaaa jeaaa... heee.. TQ buat korang yg masih macam dulu.. Cayalah!

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku


sumber dari :



Related Posts

18 ulasan:

  1. best lagu ni kan. mmg sesuai ditujukan khas buat sahabat2 :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum awak. amboii gambar daringggg. hehehe. nice song!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe.. daring yea.. hik2.. sekali sekala apasalahnya.. kui3

      Padam
  3. best lagu ni...
    sesuai ditujukan buat semua sahabat..
    =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat Nory jugak n rakan2 blogger disini.. =)

      Padam
  4. lagu najwa latif sume best..:)

    BalasPadam
  5. terima kasih kerana sudi komen dan follow blog pakcik ..

    pakcik dah jadi follower yang ke 500 blog awak.

    BalasPadam
  6. nak jd sahabat TB gak...hik3...

    (baru pasan,,nama fb uni pon TB gak...tulip berduri..leh jd geng ni!)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hooo.. kita serupa yek.. hih3.. mmg leh geng nih.. =)

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2