Nity

Nuff

02 Mei 2013

BUAH HATIKU ADA YANG LAIN....


haaaa.. tentu korang tertanya2 tadi nape tajuk ghupa tu? heeee.. xde apa sebeno nya.. teman cuma nak share kegembiraan mr suami teman yang hepi bebeno dapat cpu idamannya.. dan sekarang itulah buah hati kesayangannya kalau korang nak tau.. he2..  aiyoo.. korang nak dengo citer tak.. en. suami memilih barang untuk cpu ni berapa lama amik masa? makan berminggu dia buat survey kat internet.. tengok review kat Utube lah.. itulah... inilah.. pastu minta pendapat member dia lagi.. 

Sampai lea dah confirm betui2 apa nk dibeli baru kami gi LOWYAT beli cpu tu.. fuhhh.. lama giler mencari barang.. ngalahkan popuan shopping.. hihihi.. tapi memang betul lea cara en suami tu.. nak beli barang2 yg makan ribu2 ni kena beli yang terbaek.. x mo tersalah beli nanti rugi kan.. hu2.. moh tengok apa isi perut cpu yg en. suami teman beli hari SELASA,30/4/2013 hari tu.. suka bebeno dia.. senyum sampai ke telinga korang tauuu.. aishhh... tapi untuk kemudahan kerja dia teman x kisah pun.. bukan beli untuk benda x berfaedah kan.. heee.. tp bila dh beli yg high power punya cpu.. paham2 jelah yea... kalau xde GAME x sah.. hu2.. 

LIST ISI PERUT CPU en. suami..
=======================================

AMD X8 CORE FX 8350 
ASUS SABERTOOTH 990FX 
CORSAIR VENGEANCE 16GB DDR3 1866 C10 
SAPPHIRE Radeon HD 7870 XT w/Boost
WESTEN DIGITAL 1TB HARD DISK
SEAGATE 3TB HARD DISK 
CORSAIR GS 700Watt
COOLER MASTER HYPER 612s HEATSINK
COOLER MASTER HAF XM
24X SAMSUNG DVD WRITE

Opss.. jap.. korang nak komen boleh.. tp kalau nak tanya lebih tentang CPU ni.. hu3.. teman idak lea pandai nk menjawabnyaa.. ha3.. 

Related Posts

14 ulasan:

  1. amboihh..nyengeh semanjang ler ye ncik Somi tu da dapat ape yg diidamkannye tu..hihi~

    BalasPadam
  2. ha a leaa.. nyengeh jeaa.. hu3.. tido pun atak senyumm woo..

    BalasPadam
  3. biase la bkn selalu llaki shoping lame2.so kene la ikut kannn?tp nape 1Tb je?igt kan 3 ke 5 kr 10 ke...rendah lg tu...ehehe :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. 3TB plus 1 TB tu awk.. jgn x percaya.. bukan 1 TB jea.. hu3..

      Padam
  4. terima kasih sudi folow blog ta.

    BalasPadam
  5. sebenornya, lelaki pilih barang lagi cerewet dari pompuan. Hehhe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. betui2.. diorang nak ikut sebijik dgn apa yg diorg nak.. heee..

      Padam
  6. hahaha..langsung tak faham tentang CPU bagai sume ni..hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi.. teman pun x paham.. cumey bila diulang2 sebut byk kali oleh en. suami.. tau lea jugak sikit2.. hu2.. sikitt jea.. yg lain xtauu.. ha2

      Padam
  7. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow ye.. :)

    Terima kasih
    ~Hijab valley ~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. o yeke? ok.. insyaAllah teman join yea.. =) thanx jemput..

      Padam
  8. amboi ... lelaki kalau bab nie mmg pilih btl2 ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. tau xpe yana.. kita yg xtau apa2 ni plak yg tercangok2 follow jea dia nk cari apa.. klu disebut apa brgnya mmg teman x tahu pun ghupa mana.. hu3

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2