Nity

Nuff

25 Julai 2016

TERJUMPA GAMBAR KENANGAN BUTANG, OYEN DAN ADIK | 2014

TERJUMPA GAMBAR KENANGAN BUTANG, OYEN DAN ADIK | 2014
Allah.. tetiba rasa sayu tengok gambar ni.. gambar kucen kesayangan kami si Adik yang dah telah tinggalkan kami pada 28.1.2016 hari tu.. BACA ENTRI DISINI (KLIK) .

tengah dok belek-belek Facebook punya Notification, tetiba ternampak pulak gambar-gambar ni.. hemm.. baru terperasan yang pada 2014 ni, hubungan Oyen dengan Butang main baik dan teak bergaduh macam sekarang.. Masa ni diorang berlari-lari berkejaran dan bermain bersama-sama.. Tiada masalah lansung.. Cuma kini.. tak tahu lah kenapa Butang asyik nak menyerang Oyen.. Tak tahu lah apa sejarah yang membuatkan deiorang berdua ni gaduh..

Sekarang dah tak bergaduh sebab teman dah potong kuku masing-masing.. nampak sangat Butang pun tahu dia tak boleh nak mencengkam badan oyen kot semasa gaduh.. so, dia pun mampu fire Oyen dengan suara lantang dia jelah.. heeee..
Saja tepek sini gambar-gambar ni.. buat kenangan.. Opsss.. prodiet tu teman tak bagi dah kat kucen-kucen teman tau.. sebab dah tau kandungan garam dia banyak giler dan tak sesuai untuk kesihatan kucen-kucen teman.. Teman bertukar ke makanan lain lepas tu iaiatu Royal Canin (sekarang dah tukar Button & Bows sebab harga Royal Canin makin naik.. pingsan kott.. 10kg - Rm187 sebulan kau!) Haaa.. nak tau kenapa teman dah tukar dari murah hingga ke mahal? semua gara-gara selepas Butang masuk wad gara-gara terkena FLUTD a.k.aBatu Karang.. BACA SINI (KLIK)

Tengoklah gambar ni.. elok je deme bertiga masa ni.. bole dok sebelah menyebelah.. Sweet sangat kan depa masa ni.. alahai.. kan bagus sekarang ni pun macam tu.. Butang.. Butang...
Suka gambar ni.. kenangan sangat-sangat.. Adik masa ni budak lagi.. suka lompat-lompat dan berlari-lari macam orang giler.. ehhhh.. hahahaha.. memang pun.. but sweet sangat perangai pelik dia tu.. tak ada pada kucen-kucen lain.. 
 Adik dan oyen .. rapat macam Adik dengan Butang
 Haha.. muka Oyen... kelakar
Yang ni masa nak balik kampung papa nya rajin cuci kan bekas ni.. Sekarang.. hemm. bekas pun dah jadi tempat Sheshe Nyiau2.. adoiiii.. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

4 ulasan:

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2