Nuff

26 Jun 2013

2 ALL BLOGGERS... SORRYYYYY... HUK2..

NAK UCAP SORRY SEBAB RIGHT NOW TAK DAPAT  NAK :-
Hai.. salam Rabu buat teman2 blogger sekalian.. hari ni teman nak bagi tahu yang teman mungkin tak dapat nak update entri blog teman ni dalam seminggu lebih..bz sgt2..So, nak blogwalking ke blog teman2 blogger yang lain pun terpaksa ditangguhkan dulu.. namun.. dont worry yea.. bila dah selesai semua nanti dan teman pun betul2 free teman akan singgahbalas blog korang semua.. (tapi..if tiba2 ada masa terluang, teman akan space kan masa tu sikit untuk bw selow2 yea..kalau ada lea yeaa.. hu2.. ^_^ )

Maka dengan itu, teman nak menyusun sepuluh jari mohon maaf kepada teman2 blogger yang singgah sini yang masih teman tak kunjungbalas lagi.. sabar ye sayang2ku semua.. teman pasti akan bw korang lik punya.. heee.. sekarang x bole lagi sebab teman lately agak bz sikit kerana sibuk membuat persiapan untuk bisnes en. hubby teman tu.. nak berblog pun rasanya mood kelaut coz, bila dah depan pc dan sedang mula menaip entri terbaru.. teman rasa macam hilang punca.. bagai ada yg x kena.. mana  x nya.. sedang menaip, fikiran teman terfikir nak post barang customer & nak check stock.. itu memang koje teman pun sebelum ni.. cuma dalam minggu ni agak rushing sedikit sebab kami nak kena settle kan semua pre-order customer sebelum tiba hari nak ambil stock baru.. hope Allah permudahkan segalanya.. Aminnnnn..
So, sebagai menghargai teman2 yang singgah n komen sini, teman share dengan korang picture2 SORRY yang cumey ni.. hihihi.. opsss.. google kat tenet jea tau.. bukan buat sniri.. nak copy silakan.. heee..
 
 
  
 
 
 
 

Hope picture2 cumey ni dapatlea buat hati korang cool sikit yea.. he2.. sekali lagi teman ulangi, dont worry.. buat korang yg sudi luang masa singgah n komen di blog teman, teman akan singgahbalas balik nanti.. jangan risau yea.. heeeeeee.. opsss.. tertinggal lagi satu picture SORRY.. nah.. amik ni.. senyum sikittt.. heee..


Related Posts

15 ulasan:

  1. heheheheheh.... banyaknyer gambar c omei2... takpe sory di terima...

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. maceh.. =) ni tgh usaha bw slow2 ni.. he2

      Padam
  2. Ok... sorry yg berlori-lori tu acceptable sebab comel-comel semuanya:)
    Moga semua urusan business en hubby tu berjalan lancar. Betullah utamakan itu dulu baru berblog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. tapi rasa nak tgk blog aje.. penyudahnya mlm2 cenggini x tido lg.. hu2

      Padam
  3. Byknyaa soriiiiiii...ye la ye la...patutla tiap kali dtg senyap je..hampir 3 kali sehari datang jenguk tau..

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. thanx yunk sudi singgah samapi 3 kali tu.. syayang kamoo! udah bw n komen2 byk2 kat blog kamoo.. hee

      Padam
  4. alooo..comelnye muka sad..ekeke

    take care jgn seteres2..kwn2 blogger ada ja menanti..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeee.. thanx dear.. udah bw sana balik..

      Padam
  5. selesaikan yg mana penting dulu....hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeee.. rasa x seNang hati klu x tgk blog nape eh.. heee.. dh bw balik yea td.. =)

      Padam
  6. hehe.. its oke. sy dh follow awk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx dear.. he2.. dh bw blog awk balik td.. =)

      Padam
  7. Mak aiii sampai nangis nangis tu. Cedih yaaa.. Jangan la cedih. Takda hal punya. heheh sebab Kak Azie pun selalu takda masa nak BW.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee.. risau kwn2 terasa hati klu teman x bw lik je.. =) tp dh selamat bw semua dah.. hee...

      Padam
  8. sape yg komen sini teman udah bw balik blog korang.. heee.. thanx yea support.. i lap u all.. #bdget retis ke ckp cenggini? ha2

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New