ingatan untuk diri sendiri dan kawan2 semua... 

18 Ulasan

  1. Assalamualaikum kak tenku.. nauzubillah. terima kasih saling mengingati :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam sheila cumeyy..

      he2.. sama2 lea kita bermuhasabah diri.. kadang kita x sedar n x kenal diri kita seniri kan.. eloklea teman share menda2 ni camni untuk renungan bersama.. sama2 meningatkan ..betui x.. he2

      Padam
  2. Nauzubillah.....
    Thanks bagi peringatan ni..

    BalasPadam
  3. sama2 AJ.. kiat share yg baik sama2 dpt pahala kan..=)

    BalasPadam
  4. SEbab tu kita perasan tak yg doa2 kita makin lama makin lambat termakbul..tak macam zaman kecik2 dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. betul.. tanpa kita sedari kann.. =)

      Padam
  5. sma2 kita mjga hati msing2 :DD

    BalasPadam
    Balasan
    1. huu.. bukan mudah mendidik hati ni kan Aisya

      Padam
  6. Dulu kat skola, slalu dengar tazkirah ini..
    Setuju sgt...

    Hati kita akan hitam jika byk buat dosa...
    Terimakasih saling mengingati :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hemm.. kadang2 takut rasanya bila hati jadi hitam kan.. hope amalan2 kita dapt menjernihkan kembali yg mana2 titik2 noda yg baru nak mula or yg dah memang ada terbenam yg kita sendiri x dear..

      Padam
  7. thanks atas peringatannya.. >_<

    BalasPadam
  8. thanks atas peringatan...jom kita sama² bersihkan hati kita!!

    BalasPadam
  9. betol tu.. nice share.. slalu org share ayat je, tapi kali ni siap ada gambar.. good job,,, kipidap..!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. teman sharing jea gambo ni.. bukan lukis sendiri tau.. heee.. yeaa.. sama2 lea kita mendidik hati kita.. jauhkan dari titik noda..

      Padam
  10. semua yg komen sini teman dah bw blog korang lik.. mekasih kerana sudi singgah n komen yea.. =)

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New