Nuff

08 September 2013

Farah's Bubblynotes BLOCKLIST TEMAN??

huk2.. nank nangis niii.. baru jap tadi ingat nak bw ke blog Farah tapi takleh buka.. yang kuo menda atas ni.. nape yea? Farah dah blaclist teman dari singgah n komen blog beliau ke? huk2.. rasa x syok lak bila camni.. bukan apa, Farah  ni teman kenal sejak awal teman berblog lagi.. masa tu follower pun ciput jea.. Farah lea antara blogger yang x sombong n sering support blog teman dengan singgah n komen kat blog teman ni.. teman masih ingat n appreciate sgt apa yang Farah dah sumbangkan.. 

hu3.. support tu penting kan, kalau tak teman xde nak berblog dah.. ate, mana mahunya kalau buat entri xde yang singgah n baca.. huk2.. dh jadi entri syok sendiri lak kan.. tapi Alhamdulillah masa teman mula berblog, Farah  AJ, Sheila, Mimi Najib(pembakar semangat no.1), Azuria (xtau mana dia menghilang dh..lama x nmpk dia update entri) dan ramai lagilah yang selalu jea singgah n beri semangat untuk teman berblog.. mungkin diorang x perasan kot jasa diorang pada blog teman, tapi teman tetap ingat jasa diorang.. heee.. alaaa.. korang yang komen sini sekarang pun pembakar semnagat teman untuk terus berblog gak tauu.. thanx jugak buat korang semua.. =) opsss.. lupa lak, buat blogger yang belum mengenali siapa Farah silalah tengok picture kat bawah ni, inilah blogger Farah yang very sweet tu..
Farah's Bubblynotes.com
aissshh.. berbalik kepada tajuk entri ni.. Farah  oh Farah  awat xleh buka blog Farah ? apakah sudah terjadi? teman ada kecikkan hati Farah ke atau terlambat blogwalking ke? hihihi.. teman menunggu jawapan dari Farah tauu.. hope apa yg teman fikirkan ni bukan yg terjadi sebenarnya yea.. heee.. buat kawan2 yang singgah sini, tolong tanyakan Farah yea.. n mintak Farah singgah blog teman disini n citer apa yang terjadi hokeh.. . heee.. =)... errr.. ke PC teman yang buat hal haaaa? alamak... xtau lea pulak teman kannn.. Opsssss! teman mintak maaf kalau tersalah taip or apa2 semasa meluahkan dalam entri yang ni yea Farah.. jangan amik ati tau.. just nak kepastian aje.. heee.. sape nak hilang member blogger yang baik, peramah n sporting macam Farah ni kann.. hope jangan marah teman buat entri ni tauu.. lap u sayangg.. !

buat rakan2 yang nak mengenali Farah lebih dekat lagi.. silalah KLIK mana2 nama Farah yang 
berwarna PINK tu.. ada LINK ke blog http://www.bubblynotes.com/.. heee...sempat pomot tuuu.. =)

Related Posts

10 ulasan:

  1. Mungkin dia nk edit blog dia kot,eh entahla

    BalasPadam
  2. dia kan tengah proses mengedit... hihihi... takpe, nanti ok lah tu..

    BalasPadam
  3. dgrnya blog kak farah sedang ada pembaharuan..tgh edit blog katanya

    BalasPadam
  4. maybe betul ckp semua tuh..maybe sbb nk edit blog..die privatekan.

    BalasPadam
  5. mungkin dia tengah mengedit kot.. hehehe..=)
    cube bukak nnt hehehe

    BalasPadam
  6. dia sedang renovate 'rumah' nya lah ... sabar yer

    BalasPadam
  7. oh..tengah edit pon boleh mcm tu ek...baru tau

    BalasPadam
  8. hihi, entri paling panas penah teman baca kak :D blog kak Farah dah cantik oooo..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New