Nuff

28 September 2013

SOCIAL MEDIA IMPACT FOR TENGKUBUTANG.BLOGSPOT DAH SCORE 100% ??

Tadi saja gatai tangan nak refresh buttorn Social Media Impact teman tu.. sekali dah tekan refresh... dia kua macam kat atas ni.. uikk?? dah capai score 100% ?? bio betikkk.. ingatkan teman takat 98% tu jea dah.. rupa2nya dia naik lagi? wah.. ini betul ke bohong? teman x reti nak nengoknya.. apa2 jelah.. (cakap2 orang yang x reti pasal menda2 mcm ni.. ) tapi bila terpandangkan 100% tu terasa nak letak jea dalam entri teman, buat kenang-kenangan.. he2.. tu yang akhirnya jadilea satu entri.. yang benonya xtau nak hupdate apa dikala ini, otak tengah serabut n blur.. bz dengan segala macam koje.. mungkin malam sikit baru nak hupdate entri.. ada entri yang teman lupa nak share dengan korang.. tak ingat?? KLIK SINI kalau nak recall memory lik.. hu3.. bagi yang pernah baca lea kan.. ala.. yang pasal HANTU tu.. nanti lea teman citer eh.. Tataaaa..


Related Posts

17 ulasan:

  1. haritu ada buat tapi kurang faham la TB

    BalasPadam
  2. Bagus la kalau macam 2. Tapi saya tak paham apa benda ni TB?

    BalasPadam
  3. salam TB, pcl tak popular kat sosial media : 71% je..

    BalasPadam
  4. ooo...1st time gak yumida tengok ni
    nice sharing

    BalasPadam
  5. wah tahniah la. nak cuba cek jugak lah

    BalasPadam
  6. ni lagi satu, benda yang akak tak paham.Huhuhu

    BalasPadam
  7. haa, sama la kite..sy pon xtau jgk psl menda alah nie..tp 100% tu, sape x teruja kan..hehe tahniah2..=D

    BalasPadam
  8. ayie baru tahu pasal score socila media tu..tenkubutang..hehe..

    sebelum ni mmg tak tau pun...

    ada entri pasal hantu eh? alamak...haha :P

    BalasPadam
  9. saya lg xtahu apa..apokobondonyo ni?

    BalasPadam
  10. wah amende alah ni? tp mcm best jek =)

    BalasPadam
  11. untuk apa benda ni yea. Hebat la jika dah jadi 100% ni. tahniah TB.

    BalasPadam
  12. bukan semua orang boleh dapat macam ni. Hebat-hebat.. Teruskan usaha TB.

    BalasPadam
  13. ooo..first time..xtau plak bendapa SMI ni...anyway, tq datang ke blog saya...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New