Nuff

21 September 2013

Awesome Giveaway by Tasha Aqisha

Awesome Giveaway by Tasha Aqisha
Jom Join nakkk.?? ne tau rezeki korang dapat hadiah??? haaaa.. tuah ayam nampak di kaki, tuah harimau nampak pada belangnya.. tuah korang?? sape tau kann.. belum cuba belum tau.. x kan nak tengok je kot? jom lea kita support GA rakan2 blogger kita jom..  kalau x menang x ngape.. tapi kalau menang tu kira bonus lea kan.. ada betuiii?? ha2.. jom join secara berjemaah jomm! #*&^%$@$%#%%%$ (kasi jampi sikit) selamat mencuba yea semua.. heee.. teman pun dh join.. korang nak join? KLIK Banner atas tu yea.. 

Related Posts

6 ulasan:

  1. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/p/peserta-awesome-giveaway.html

    semak no anda.. jgn lupa tinggalkan link entri anda yang awesome...

    sila rujuk entri peserta lain untuk rujukan

    BalasPadam
  2. untuk membuat pemilihan pemenang tasha ingin anda mengundi entri-entri yang awesome.
    highlight entri korang suka pergi ke link entri awesome yang di sertakan korang baca entry awesome pilihan tu, {kalau rajin komen sekali- tu pun kalau rajin}
    korang nilai, korang undi... bukan pakai undi je...

    pemenang akan di pilih melaui undi terbanyak dengan top refferal... beritahu rakan blogger untuk turut undi anda..

    if link entri anda tiada dlm senarai maknanya penyertaan korang belum lengkap.. sila lengkapkan dah lengkap gitau tasha..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/10/voting-awesome-giveaway.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New