Nuff

29 September 2013

BLOG MASIH BERAT MACAM GAJAH!

Related Post BLOG BERAT MACAM GAJAH
ehemmm.. apo dibuek hari2 minggu ni wahai sahabat2 semua?? he2.. teman xde buat ape pun.. nak kuo berjalan pun hubby koje lea plak.. OT sebab isnin ni ada meeting beso.. dia n rakan2 taulannya terpaksa lea gigih menyiapkan koje bagi memastikan semuanya berjalan lancar.. huhu.. 

Yang teman ni lak, buat lea apa yang patut kat umah ni.. sambil2 tu tinjau2 blog Tengkubutang.blogspot.com ni.. kot2 ada apa2 yang nak dibuat disini.. pastu baru teringat dari sehari ke sehari teman nak timbang blog teman ni, tapi asyik terlupa jea.. hari tu blog teman berat gilerr.. atas nasihat kawan2, teman pun buanglea apa yang patut kat blog ni..

Benda2 yang x patut tu teman maksudkan ialah Bunga2 berguguran dan Lagu background yang Blogger Mieza Jha suka tu.. huk3.. sedey tau!! Lepas dah buang bunga2 berguguran n lagu background  Be Mine Forever (lagu ksygn teman) hari tu, lupa pulak nak timbang n check dah lost weight ke lum blog ni.. hu2.. 

Then tadi teman terus lea timbang, tengok2.. dia kuo yang kat atas ni.. huk3.. masih atas 100 tuuu.. ingatkan dah kurang.. sebab ramai yang cakap kalau nak blog ringan seeloknya 100 ke bawah.. hemm.. abes tu teman nak wat lagu mana lagi ni?? apa lagi teman nak kena buang ni?? cer kome citer?? 

SILA KOMEN DI BAWAH yea.. nak tau apa pendapat korang lak.. 

OPSS.. JAP.. NAK TIMBANG BLOG KORANG TAK?
KLIK--> SINI


Related Posts

13 ulasan:

  1. salam hujung minggu TB ..
    klu tk buat apa2 ..
    bagi mandi meow jer la ..
    ingatkan meow jer yg ringan berat, blog pun ada ringan berat juga yer .

    BalasPadam
  2. Kye cuma letak widet yg rasa pntg je

    BalasPadam
  3. haa sama la dulu blog rina pun berat ! -__- pastu buang widget2 tak penting, yg cecomel tu, even sayang :( pstu ringan la jugak . now dah berat semula tambah lagu bagai :P

    BalasPadam
  4. mama rasa siaz blog kita sama... kire ok lah tu, mama bukak tak berat pun blog ni.. :)

    BalasPadam
  5. mama rasa siaz blog kita sama... kire ok lah tu, mama bukak tak berat pun blog ni.. :)

    BalasPadam
  6. haha..dah xder dh lagu kegemaran i.. blog sy pun dah ringan selepas di kemaskini.. semangat baru juga bertambah..

    BalasPadam
  7. sama la..suami pun kerja..sy pun busy jgk dengan kerja dapur..ni blogwalking sambil bakar kek..dahsyatkan

    BalasPadam
  8. tak timbang lagi ni teringin gak nak tau berat ka x blog sy ^_^

    BalasPadam
  9. macamana nak nilai blog kita ringan ke tak ye? Ada sesetengah blog, lambat macam siput sedut nak bukak, huhuhu

    BalasPadam
  10. bloh shida lg berat tau huhuuu..

    BalasPadam
  11. saya dah buang byk gadget utk ringankan blog ...

    BalasPadam
  12. kena timbang ni. Berapa Kg dah berat. hahaha... Simple2 je TB. Tak la berat...

    BalasPadam
  13. Kena guna theme yang minimalist baru blog ringan dan laju :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New