Nuff

20 September 2013

BAKAT MEDIA HIBURAN 2013 - EDISI YOUTUBE

Bakat Media Hiburan 2013 - Edisi Youtube 
(klik gambar untuk lihat video)
Berita baik buat korang yang berbakat dalam bidang nyanyian.. kalau rasa diri tu berbakat leh lea join ni ye... teman tujukan buat yang lelaki jea.. kalau yang popuan nak join tu, up to u lah hokeh.. teman x galakkan kalau popuan.. tapi terpulanglah kat korang yea.. just share je menda ni..

Pencarian Remaja Berbakat Media Hiburan (PRMBH) musim kedua muncul lagi. Pada anda yang berbakat dalam bidang nyanyian jangan lupa sertai pencarian ini. Caranya cukup mudah, hanya perlu muatnaik video anda di Youtube dengan kata laluan BAKAT MEDIA HIBURAN 2013 diikuti dengan nama dan nyatakan tajuk lagu.

Berikut adalah syarat-syarat penyertaan;
  1) Lagu terpulang kepada pilihan masing-masing. Bahasa Melayu atau Inggeris
2) Terbuka untuk solo, duo atau berkumpulan
3) Paparkan MAJALAH MEDIA HIBURAN mengikut kreativiti dalam video
4) Muatnaik video di Youtube dengan kata laluan BAKAT MEDIA HIBURAN 2013 diikuti NAMA dan TAJUK LAGU
5) Kongsikanklip video anda di Facebook dan twitter Media Hiburan

 Hantarkan penyertaan korang sekarang!

 Tarikh tutup penyertaan pada 30 September ini! 

Related Posts

8 ulasan:

  1. Pretty component of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire
    in fact enjoyed account your weblog posts. Any way I'll be subscribing in your augment or even I
    fulfillment you access persistently fast.

    Visit my web-site; objawy borelioza

    BalasPadam
  2. suruh Bobo je masuk ni..confirm menang dia..hahaha

    BalasPadam
  3. mau nye kena kejar dgn abah kalau aya masuk nyanyi2 ni hihi :)

    BalasPadam
  4. wah beznye
    blh yumida ambik ujian bakat ni..hehe
    suara merdu ala2 itik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh cuba nasib nie. Suara dah ala-ala hafiz Awan nano sikit Hahaha.

      Padam
  5. macam-macam versi dah sekarang. hoho

    BalasPadam
  6. wahhhh... ada pencarian lah.... bagus ni..

    BalasPadam
  7. salam pagi,apa khabar :)

    erk..bobo he3..mau kena boooo nanti budak tu ngeeee

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New