Nuff

04 September 2013

TEMAN TERMIMPI BLOGGER AYUJEAN.BLOGSPOT A.K.A AJ

Gara2 tengok satu video di Facebook semalam... iaitu review Testimoni pengguna produk dari 
Secret Beauty Malaysia Glow Shape KLIK SINI  ....

Teman sampai termimpi2 pulak wajah seorang rakan blogger teman tu, iaitu Ayue-Jer Rejaluddin atau dikenali sebagai AJ .. actually teman tak pernah lagi lah bersua muka secara live dengan AJ   cuma bersembang2 dekat FB dan Blog aje.. AJ  ni peramah n tak sombong orangnya.. macam rakan2 blogger lain gak lah.. korang memang tak sombong.. terbaekklah.. nak sebut nama memang ramai.. tapi rasa2nya korang tau kan teman maksudkan korang.. sape lagi.. yang rajin singgah n komen kat blog teman ni la kan.. heeee.. thanx buat korang semua.. =) .. 

opsss.. berbalik kepada citer mimpi tadi.. alkisahnya teman tido malam tadi udah basuh kaki, udah baca doa.. tapi tup2 masih bermimpi jugak .. hee.. tapi bukan mimpi ngeri.. mimpi jumpa kenalan blogger rupanya.. heh3.. bole pulak termimpikan AJ  malam tadi.. masa tu AJ  bersama sorang kawan perempuannya tapi teman x kenal sape.. mungkin org yang sama dalam video review Testimoni produk Glow Shape  tu kot.. yang pakai tudung tu.. ha2.. teman x ingat sangat muka dia, tapi muka AJ  sah2 lea teman ingat.. 

hu2.. disebabkan x pernah jumpa AJ  lagi sebelum ni.. so, dalam mimpi tu ibarat macam teman dan AJ  terserempak.. dan teman tergur AJ   "ni AJ  yea??" pastu teman cubit pipi dia..(aishh.. buruk perangai betui teman kan.. baru jumpa dah letak tangan kat muka orang.. apa daaaa.. ) pastu paling teman nak tergelak.. teman rasa teman ni rendah giler dari AJ  . dan teman cakap "eh, tinggi rupanya AJ  ni yea.." ho2.. entahlea.. realitinya teman xtau lea ketinggian AJ  paras mana dengan teman.. hihihi.. apa2 pun mimpi tu x lama.. kejap jea.. pastu awan mimpi meletop dengan deringan bunyi alarm henfon.. tengtigntongtingtongting..  terus teman terjaga.. heeee.. pastu kepala blur2.. terfikir awat aku mimpi AJ  ? hahahaha.. lama2 fikir baru teringat, sebelum tido teman ada tengok video produk  Glow Shape yang AJ  jadi testimoninya.. aisshh.. sampai terbawak2 dalam mimpi apekehe' nyaaa? ke terpesona dengan review produk tu? hu3.. macam berminat jea rasanya.. heee.. 
disebabkan dalam video yang teman tengok tu AJ  pakai baju jeans n rambut macam ni.. 
masa dalam mimpi tu macam ni jugaklah rupa AJ .. hu3.. pandai yea setting mimpi.. meh3..
 
dalam mimpi tu AJ  memang berpewatakan ceria n tak sombong.. memang itulah AJ ..
(selalu tengok KEEK AJ  yang bukan jenis control ayu punya budak.. heee.. nice! i like! )
 
errr.. agaknya yang sorg lagi bersama AJ dalam mimpi tu.. awek ni kot.. 
he2.. teman x berapa nak cam..

Related Posts

16 ulasan:

  1. dah lama tak mimpi
    tido mati kekdah nye.. hehehehee

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak tengku, sheila dah pernah jumpa AJ, dia memang peramah sangat. btw kami twin. hehehe

    BalasPadam
  3. waaa, untung laaa AJ yer masuk dalam mimpi akk..hehe

    BalasPadam
  4. dah agak dah.. td memula tgk tajuk dh tau mesti awk mimpi sbb tgk video AJ semlm. hehehh tp mmg nmpk ceria jerk budak sorg tue... hehehh

    BalasPadam
  5. AJ orangnya kecik molek ajer...^_^ yang pasti diva... hik hik hik... dan betul AJ tak sombong... x caya tanya kakaknya ni... hik hik hik...adiklah katakan...

    BalasPadam
  6. Wah...bestnya boleh masuk2 mimpi....hihi...aj mmg terbaek dik non...

    BalasPadam
  7. Okay2 AJ tak gelak tau.....
    Hehehhehehhe......
    Bahaya ni sampai termimpi2......
    Tu tandanya kene jumpa in reality tu.... =D

    BalasPadam
  8. AJ? aaa errr xkenal siapakah itu?tp gg dia mmg 'cantik' lah..ehehe

    BalasPadam
  9. betul ke nie basuh kaki..heehh :)

    BalasPadam
  10. saya juga pernah mimpi blogger . blogger lelaki ... hahahaaaa ... bila terjaga tuh , pelik lah juga ...

    BalasPadam
  11. waaaah, sampai termimpi-mimpi. huhu

    BalasPadam
  12. mimpi... kalau mimpi best mstilah syok tapi klau mimpi tak best tu yg tak nak mimpi tu...huhu
    done follow u, follow me cback... http://selendandangputihku.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. hye dear.. salam kenal.. baru first time singgah sini.. cantik blog. done follow sini..
    anyway, yuyu pon pernah mimpi camtu gak.. huhuhu..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New