Nuff

22 September 2013

SHATAVARI BAIK UNTUK DALAMAN WANITA

Shatavari
(Asparagus Racemosus)
Himalaya Shatavari adalah ekstrak herba tulen. Shatavari dianggap sebagai herba yang paling berguna untuk wanita kerana ia membantu dalam mengimbangi sistem hormon wanita. The Rejuvenative utama herba untuk wanita, Shatavari menyuburkan dan membersihkan darah dan organ-organ pembiakan wanita itu menyokong kesuburan semula jadi badan. Ia menyuburkan rahim dan ovum dan menyokong organ wanita untuk mengandung. Ia juga menggalakkan laktasi semula jadi badan. Shatavari mengandungi phyto-estrogen, yang prekursor estrogen dan amat berguna untuk wanita yang mengalami tahap estrogen rendah semula jadi akibat menopaus, hysterectomies atau oophorectomies.

he3.. dah baca semua diatas?? Okeh.. buat kengkawan pompuan teman yang DAH KAWEN ONLY, diulangi.. YANG DAH KAWEN ONLYYYYYY!!!... (opss.. terjerit lakk.. hu3) Teman xtaulea entri ni sesuai dibaca untuk lelaki ke tak.. ikutlea pada korang yea.. mana tau kot info ni sesuai untuk isteri2 korang (amboihhh.. isteri2???) or adik pompuan or kakak pompuan korang mana tau kan.. mak2 kita pun boleh makan suplemen ni yea.. jangan x tauu.. heee.. tapi pastikan adik n kakak pompuan tu dah kawen hokeh! Anak dara xleh makan lagi yea.. plz paham ok! jangan main langgor aje yew!

Ok lah.. disini dengan rasminya teman nak gitau yang suplemen ni memang bagus untuk mereka yang selalu "sesungut" kuat masa Coti2 Malaysia.. heee.. opss.. sesungut tu senggugut daaaa.. hihihi... kalau korang mempunyai simpstom PMS tu korang try lea makan suplemen ni.. insyaAllah.. senggugut akan berkurangan.. pastu banyak kebaikan lain yang korang akan rasakan selepas makan suplemen ni.. teman makan pun selepas dah x tahan sangat tiap2 bulan senggugut teruk..masa sebelum kawen x seteruk skarang, pastu terus jumpa doktor, bila jumpa doktor, doktor kata yang itu semua adalah perubahan hormon..

aduii.. lemas betui dgn perubahan hormon ni.. then doktor bagi lea suplemen ni, makan 2 bijik sehari.. 1 bijik pagi, 1 bijik lagi malam.. opss.. jangan makan dengan perut kosong okehh.. mamam nasik dulu pastu baru mkn obat.. tauuu!!! then sekarang teman dah x sesungut teruk dah.. syukur Alhamdulillah.. teman leh wat koje macam biasa wlupun time Coti2 Malaysia.. heeee... apa2 pun.. kalau dah baca info tentang produk kat atas sekali tu, pasti korang pun rasa produk ini berkesan untuk wanita.. x caya?? tanya pakcik Google sekarangg!! heee.. ok tataaa!

Related Posts

17 ulasan:

  1. Aku lelaki....ahaks...
    Tapi dah kahwin...bagus produk ni yekk...isteri selalu sesungut...thanks.

    BalasPadam
  2. < lelaki dan blom kawin tapi terbaca pulaks!!

    BalasPadam
  3. Sy tgh mkn..br 24 hari..mule2 rse pns..ubat ni promoted frequency urinate..rse mase O day obvious sgt symptom2..harap de gud news bln ni..kalu x berjaya nak consume lg sebulan..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. salam..
    betol ke untuk yg dah kahwin shj? sbb sy baru je start mkn shavatari ni lps jumpa doctor. sbb saya ada keputihan yg agak teruk..doc advice amek vit shavatari ni sebiji sehari.. tp br mkn sebijik makhaihhh sakit perut memulas2 sampai demam la panasnya... terus xmkn da.. but seriously knp org xkawin xboleh mkn? 馃槸

    BalasPadam
  6. salam..
    betol ke untuk yg dah kahwin shj? sbb sy baru je start mkn shavatari ni lps jumpa doctor. sbb saya ada keputihan yg agak teruk..doc advice amek vit shavatari ni sebiji sehari.. tp br mkn sebijik makhaihhh sakit perut memulas2 sampai demam la panasnya... terus xmkn da.. but seriously knp org xkawin xboleh mkn? 馃槸

    BalasPadam
    Balasan

    1. Saya produk adivisor himalaya. Pompuan belom kawin boleh mkn.. Lebih baik pulihkan atau menstabilkn hormon sebelum kawin.. Lagipun baik untuk anak dara yang sering diserang sengugut ketika datang bulan. :)

      Padam

    2. Saya produk adivisor himalaya. Pompuan belom kawin boleh mkn.. Lebih baik pulihkan atau menstabilkn hormon sebelum kawin.. Lagipun baik untuk anak dara yang sering diserang sengugut ketika datang bulan. :)

      Padam
  7. Saya produk adivisor himalaya. Pompuan belom kawin boleh mkn.. Lebih baik pulihkan atau menstabilkn hormon sebelum kawin.. Lagipun baik untuk anak dara yang sering diserang sengugut ketika datang bulan. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. shavatari ni boleh bantu stabilkan semula piriod ke?

      Padam
    2. hye sis, sy google cara pemakanan shavatari seelok ny masa 1st day period. tapi saya makan masuk hari k3 period saya terus stop. kenapa ye?itu bermaksud xserasi dengan bdn saya ker?

      Padam
  8. shavatari ni boleh bantu stabilkan semula piriod ke?

    BalasPadam
  9. baru nak try untuk rasa efek kepada ibu menyusu..harapnya sesuai la dgn badan ni

    Red Linda https://anakperak.com

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

nuffy2

GA New