Nuff

17 September 2013

WEBSITE SOCIAL MEDIA ANALYZER DARI 71% NAIK KE 98% ??

heee.. hari tu terjumpa menda ni kat internet.. WEBSITE SOCIAL MEDIA ANALYZER.. 
Melalui pemahaman teman laman web ini adalah untuk kita mengukur tahap mana popularnya sesuatu website di rangkaian sosial.. Pastu saja-saja lea nak tengok prestasi blog sendiri,  teman pun try lea letak link blog teman kat kotak search/analyzer tu.. sekali dia keluar lea score 71%  jea..  maknanya blog Tengkubutang punya popular sebanyak 71% jea di rangkaian sosial.. pastu teman biaq pi situ tak usik2 dah.. cuma baru2 ni.. (Sabtu lepas) teman tergerak hati lak nak check lagi sekali, teman pun refresh lea lagi sekali, nak nengok ada perubahan ke tak.. sekali dia kuo lea mcm kat dalam gambo tuu.. waaaaa.. score dah naikk.. adakah sebab teman buang bunga2 berguguran tu n update berat blog teman? aishh.. teman pun x faham sebenarnya.. tapi memang rasa best bila tengok score naik jadi 98% kann.. hihihi.. Korang pun nak check tak berapa peratusan blog korang punya kepopularan di rangkaian sosial? kalau nak check, 
Note : Cool Social is an analyzer you can use to improve your site social media impact. 
You can also check for your competitors.

Related Posts

17 ulasan:

  1. wah tahniah yer, teman tumpang gembira...^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq farah.. tp xtau lea analyzer ni betui ke x ntah.. hu3

      Padam
  2. Balasan
    1. tq mimi.. saja test2 tekan je sebenonya.. =)

      Padam
  3. Balasan
    1. hu2.. mula2 71% jugak Dzureen.. tiba2 lak naik..

      Padam
  4. wahhhhh..veli fofulerrrr yuuu...heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq.. hee.. xtau nak espresi suka ke apa.. sebab masih blur ini untuk apa sebenarnya.. hu2

      Padam
  5. congrate!! ...
    memang rasa seronok .. Nat dulu pun pernah rasa .. memang best r ! semangat blogging pun lain macam ... hehhe

    sekarang nak cuba balik ... mcm2 sgt nak di share ..last2 x share pun .. simpan dlm ati ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke.. awat NAT xnak share.. x baik simpan dalam hati lama2 nanti jadi barah org tua2 cakap. heee

      Padam
  6. wahhh..kira fofuler la blog tenkubutang ni...tahniah...

    BalasPadam
  7. wah kak..terbaiklah..fizi pun nk cuba juga :)

    BalasPadam
  8. jap..jap.. nak gi check jugak lah

    BalasPadam
  9. semua yg komen sini teman udah bw lik yea..thanx sudi singgah n komen..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New