-- IKLAN --
(untuk info teman sendiri kot satu hari berminat nak cari ni.. kikikiki..)
GLOWSHAPE
Only 14 day for you to see the improvement result!

 GLOWSHAPE kini di SPA -SPA TERKEMUKA !! Losyen Kecantikkan anda yang bertindak sebagai rawatan yang boleh digunakan untuk Urutan Seluruh Badan. Kulit turut terawat lebih sihat dan muda - Mengurangkan Selulit - Membakar lemak, Membentuk Wajah, Merawat Jerawat dan Melangsingkan badan. Sesuai juga untuk Kembung Perut dan Sakit Belakang. Sesuai untuk wanita lepas bersalin dan kegunaan Seisi keluarga. GLOWSHAPE memang berbaloi !!

# Turut digunakan di SPA-SPA terkemuka !!

# Dapatkan RAWATAN anda hari ini di dalam 1 botol.

G L O W S H A P E pelbagai fungsi, 14 hari untuk :
Memberi berat ideal | Melangsing | Menganjal | Membentuk muka dan badan | Kulit lebih Cerah Gebu | Perlindungan UV SPF25 | Merawat & Memulihkan Kulit.
untuk kulit berjerawat bole takkk?? hehehehehehe... 
Mengandungi Pure Cells, Kolagen dan haruman yang menyegarkan yang tahan lama dari Perancis. 100% Berkesan, 100% Tanpa Kesan Sampingan. 100% Lulus KKM (NOT130600326K)

he2.. actually teman terpaut gak dengan produk ni bila tengok blogger AJ semakin lawo sekarang ni bila dia dah mencuba Glowshape ni.. he2.. tengoklea iklan atas ni.. haaa.. banyak kegunaannya lak tu.. boleh tahannn.. all in one.. he2.. Oh ya.. kalau korang pun berminat, boleh lea contact blogger AJ
atau inbox/whatsapp terus owner dia kot.. kat no bawah ni..
Order/pertanyaan
Inbox/whatssup/sms 0123436762

5 Ulasan

  1. Salam Tengkubutang,

    Wah, terpana juga Mak Aji ya dengan iklan ini!

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum. perghhh macam2 produk tengah naik sekarang. ni yang AJ kata nak start jual kan?

    BalasPadam
  3. muka saya mmg ada jerawat ... kesannya pun masih tak hilang dah bertahun nih ... mcm nak cuba lak ...

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New