Nuff

20 September 2013

Hafiz Tercalon Untuk Anugerah Berprestij MTV Europe Music Awards!

hafiz 
Hafiz Tercalon Untuk Anugerah Berprestij 
MTV Europe Music Awards! 
 
Waaaahh.. yang ni memang teman suka nak buat entri.. hu3.. sebab? sebab teman minat sangat suara Hafiz ni.. sedap meh.. dia nyanyi lea lagu apa pun.. sedap je telinga mendengonya.. he2.. korang x minat? x minat xpelea.. teman just nak share jea artist yang bersuara sedap yang teman minat.. tapi bukanlea minat macam peminat fanatik tu yea.. just minat gitu2 jea.. he2.. dah memang sora dia sedap kann.. apa2pun teman ucapkan moga Hafiz sukses dalam kerjayanya dan moga Hafiz menang kategori 'Best Southeast Asia Act' ni yeaaa.. Go! Go! Hafiz! Cayo! Cayo!
 
Story seterusnya? jom baca jom..
Pelantun lagu 'Bahagiamu Deritaku', Hafiz telah dicalonkan untuk anugerah berprestij MTV Europe Music Awards bagi kategori 'Best Southeast Asia Act' untuk tahun ini yang akan berlangsung pada 10 November depan di Amsterdam, Belanda.
 
Hafiz dijangka menerima saingan sengit daripada artis-artis hebat rantau ini seperti NOAH (Indonesia), Olivia Ong (Singapura), Sarah Geronimo (Filipina). Slot Machine (Thailand) dan May Tam (Vietnam).
 
Peminat negara ini boleh memainkan peranan dengan mengundi Hafiz di laman web rasmi asia.mtvema.com di bawah kategori 'Best Southeast Asia Act'. Lebih menarik anda boleh mengundi sebanyak mungkin untuk memastikan kemenangan hafiz kelak. 
 
 

Related Posts

8 ulasan:

  1. Assalam..kunjungan balas ni...Thanks follow saya, ni dah follow balik.Keep intouch ye...

    BalasPadam
  2. I have read so many posts about the blogger lovers except this paragraph is truly
    a pleasant paragraph, keep it up.

    my web page; pasożyty badanie

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum wbt...

    rajin betul hapdet... hehehe...

    btw, sory since sister suka ber hapdet, i tag u lah (*_*)
    utk give away by sis faezah... enjoy ya

    BalasPadam
  4. Ya... ada dengar di berita tentang hal ini. Tahniah, semoga dia menang!

    BalasPadam
  5. Kakak rasa kalau dikira sama undi guna sms penduduk M'sia ramai yg suka bersms dah boleh menang Hafiz ni.

    BalasPadam
  6. ayie setuju dgn kata² tengkubutang tu..suara hafiz mmg sedap..nyanyi live pun sebijik mcm dlm album..:)

    BalasPadam
  7. Rasanya, dalam ramai-ramai penyanyi Malaysia ni, Hafiz is the best.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New