Nuff

23 September 2013

BUAT DUIT DENGAN 8SHARE!! JOM JOIN!!

Jom join 8Share! teman dah cecah angka leh cash out dah! heee.. tapi saja kumpul lagi banyak.. 
baru best sikit nengok duik kann.. hu2.. korang taknak join ke? 8Share ni kalau korang belum tau.. 
memberi peluang untuk korang kongsi benda baru dan "dapat ganjaran" dari setiap story yang korang share tuu tauu.. haa  apa lagi.. jom Dapatkan akaun PERCUMA di sini.. klik yea..>>>>> 8Share 

Cara nak Daftar.. ikut step bawah ni yea.. selamat buat duit.. he2.. =)
Mula2, nak Daftar--->Tekan sini---> SIGN UP
  • Pastu klik CREATE MY ACCOUNT.. 
  • Pastu KLIK 3MIN TOUR 
  • Pastu isi form SPECIAL PREFERENCES...dan SAVE
  • Pastu bila dah save, keluarlah iklan untuk di share.. 
  • korg share la dengan FACEBOOK atau TWITTER.. 
  • haaa.. Setiap per klik korg akan dapat RM 0.20.. 
  • tauu..kumpul lea byk2 hokeh! sikit2 lama2 jadi bukit kan!

Related Posts

21 ulasan:

  1. Balasan
    1. boleh lea.. dapat gak duik sampingan klu x buat apa kat umah tu kan.. heee..

      Padam
  2. tak masyuk pun..sda byk usaha dilakukan
    tak tahu knp

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba jea share.. insyaAllah lama2 jadi banyak.. heee

      Padam
  3. Mieya lagi sikit je nak cashout. Tapi tak tahu lah bila nak cukup RM50.. huhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho.. ok lah tu.. kena usaha lebih share lagi hee..

      Padam
  4. dah ade..tapi jarang promote..hikss

    BalasPadam
    Balasan
    1. yelah, teman pun kadang malas nak pomot.. hu3

      Padam
  5. yumida pun de akaun 8share ni..berbaloi2
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx yumida.. nanti teman klik tabung yumida pulak yea..

      Padam
  6. semoga dilimpahkan rezeki ...

    BalasPadam
  7. Join 8 Share cuma tak aktif langsung. Tengkubutang aktif - tahniah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. teman pun baru nak aktif.. jeles tengok kawan2 dapat side income.. hi2

      Padam
  8. Assalamualaikum wbt.. Jom join kempen "menang besar" kat belog saya... (*_*)

    BalasPadam
  9. Baru tau pasal 8share...thanks for the info...semoga dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  10. Macam mana nak joinni? O.. klik situ yea.. ok2..thank you..

    BalasPadam
    Balasan
    1. klik jea kat SIGN UP atau 8share dekat entri teman ni.. heee..

      Padam
  11. Dh de dh akaun cuma jrg guna ...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New