Nuff

13 Jun 2017

JOM SHOPPING RAYA DI ALTHEA!! SEMPENA RAYA GIVEAWAY FESTIVAL !!

JOM SHOPPING RAYA DI ALTHEA!!
SEMPENA RAYA GIVEAWAY FESTIVAL !!

Wahhhh.. Althea buat TB rasa tak sabar nak shopping kosmetik dan skincare serta makeup tools (KBeauty) di Althea sempena Hari Raya yang bakal tiba akan datang .. ,

Haaa.. nak tau kenapa.. sebab ada something special buat korang yang shopping di website Althea sempena RAYA GIVEAWAY FESTIVAL yang sedang berlansung ketika ini.

Cepat! Rebut peluang untuk berbelanja besar ketika ini kerana sempena RAYA GIVEAWAY FESTIVAL ini..  Pastinya korang akan berasa happy shopping di Althea kerana ada 1 FREE GIFT untuk korang semasa korang ber shopping...



Haa.. nampak gambar atas ni.. inilah dia barangan yang tersenarai dalam kempen Raya Giveaway Special ni.. Dengan setiap pembelian, korang juga boleh memilih 1 barangan as a free gift / hadiah raya dari Althea (terhad satu item setiap seorang). Haa.. Item yang korang dah pilih tu nanti akan secara automatik masuk dalam shopping chart korang dan akan tertera semasa checkout nanti..

WHAT RAYA FESTIVE GOODIES?
The Limited Edition Althea Raya Box
Raya Giveaway Festival (one gift per customer!)

Dengan setiap pembelian juga, korang pastinya akan teruja apabila mendapat KOTAK EDISI TERHAD yang berwarna Hijau sempena Raya sahaja tauu.. hari lain tak ada tau kotak ni..

woww.. TB suka niii.. dah banyak kotak Althea yang TB masih simpan kerana sukakan kotak-kotak comel tu.. hehehe.. TB pun nak shopping lagi sempena raya ni untuk menambah koleksi kotak TB .


Oh ya.. kalau korang pun suka beli barang dan suka juga mengumpul kotak yang menarik seperti kotak pink Althea dan kotak eksklusif sempena raya yang berwarna hijau ni, bolehlah layari website my.althea.kr atau klik pada aplikasi yang korang dah download di phone korang..

Yang belum download aplikasi Althea Korea, silalah berbuat demikian ye! bestnya shopping rayaaaa.. dapat hadiah raya dari Althea, lepas tu dapat box special kaler hijau lagi tuu.. bertambahlah collection TB.. yeay!!! Jom shopping di Althea !!

Jom kita memeriahkan lagi RAYA GIVEAWAY FESTIVAL dengan shopping barangan yang kita suka.. rambang mata dibuatnya kalau berada di website Althea tu tau.. Apa lagi.. selamat membeli belah di Althea !

@altheakorea #altheakorea
#altheamalaysia
#kbeauty
#koreanskincare
#koreanmakeup
#beautygram
#instabeauty
#malaysianblogger
#tengkubutangdotcom
#tengkubutang


Althea Korea
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

13 ulasan:

  1. I only buy my kbeauty products from Althea. Love their options there. Mau shopping juga lah!

    BalasPadam
  2. good luck to those who participate! lovely event by althea. :)

    BalasPadam
  3. wow nice, shall inform friends too. love shopping this website too!!

    BalasPadam
  4. Saya suka jugak shopping kat Althea, suka kumpul kotak dia. Kadang-kadang takda apa pun nak beli, tapi beli jugak sbb nk kotak dia. haha

    BalasPadam
  5. I like to shop online at Althea too. Good products.

    BalasPadam
  6. Even though I am not celebrating Hari Raya, I am not going to give this sale a pass. Can't not enjoy the discounts and gifts, right???

    BalasPadam
  7. Suka sangat Althea. Packaging dia pun cantik!

    BalasPadam
  8. Wow menariknye.. Kotak tu pun cantik kena try ni.. X pnah pn shop thru althea ni.. Will try it..
    Http://www.irismyra.blogspot.my

    BalasPadam
  9. best giler... I love shopping at Althea.. so many awesome deals and the box is so pretty... can't wait for mine

    BalasPadam
  10. I never shop in Althea before, but I think I will start exploring it, seems to have many good deals going on.


    xx
    Puiyeesss

    BalasPadam
  11. Yes!! i love to shop at Althea, there are so many brands to choose from and so many great deals there.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New