Nuff

19 Jun 2013

MENANG LUCKY DRAW


heeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. (^_____________________________^)V
Teman menang Cabutan Bertuah semalam.. memang bertuah betui kan.. hi3.. Opss.. bukan teman tapi
en. miaw.. ha3.. itu je nak cakapp.. tatatititutuuuu.. #mood happy

#Actually mula2 tu mood marah, sebab hadiah GA yg sepatutnya teman terima x sampai2 .. whats app sponsor, sponsor kata dah post lama dah.. tapi x sapai2 lagi.. hemm.. malas nak fikir!

Related Posts

35 ulasan:

  1. done follow.. yg ke 906! wow! tahniah2 ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeeeee.. tq tq.. thanx sebab sudi follow sini jugak yea.. =)

      Padam
  2. Balasan
    1. heeeeeeeeeee.. hepi sangat2 ni... disamping tu ada lagi yg menghepikann.. ha3..

      Padam
  3. Kesiannya dia..ramai sponsor yang nakal ni...harap-harap adalah nanti ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. tu lea.. xtau masalah apa brg x sampai.. masalah post ke atau masalah lain ke.. xtau nak cakap pe.. heee... sib baik hadiah ni jadi pengubat duka.. hik3

      Padam
  4. Alhamdulillah...takde rezeki dr sponsor, dah dapat rezeki lain pulak kan..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. betul2.. frust berganti jugak dgn adiah ni.. =)

      Padam
  5. Assalamualaikum kak tenku! taniah! bestnyaaa menang :)

    BalasPadam
  6. asslmkm.morning kak.. bestnya dapat hadiah.. ok la tu..blh buat hati happy balik kan.

    bab sponsor tu biarlah kak.. sejauh mana pun kita blh mara. kita setakat ni adalah kat 4-5 brng yng jnji nk beri pun xsmpi lg..but i'm ok. tak berharap pape pun. xnak bising2. lgpun ada yng nak bg sebab ikhlas, sja nak bg.. tp kita xnak fkir pun..kalau ada terima, xde xpe.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. dh ilang dh rasa frust tu.. hu2..

      bkn apa mimi, hadiah berblog tu xleh beso mana pun.. tapi nak l;ea jugak simpan buat kenang2 semasa ber blog.. kot lepas ni bersara dapat lea nengok2 balik.. heee.. ada lea 3-4 yg lum dapat lagi.. tp sabar j lea..

      Padam
    2. insyaAllah kak..mngkin sikit masa lagi dpt kut.. bersara? blogger susah nak bersara kak..sebab tnpa blog hidup tak sempurna.. :)

      Padam
  7. waa.. rezeki dpt hadiah free kan... :)

    BalasPadam
  8. huhu... sy xpernh menang,,, ekkekekeke

    BalasPadam
  9. tahniah... >_< ckj tumpang gembira..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah rezeki.. mmg bertuah tu...

    BalasPadam
  11. tahniah.. :)

    Terus doakan utk sahabat ejulz ni k.. tq

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/06/doakan-untuk-dia.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tQ ejulz..

      hem.. hope sahabat ejulz cepat sembuh n bangkit dgn semanagt baru..

      Padam
  12. tak nak berkongsi ke hadiah tu??hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. bole2.. boni tolong buka kotak.. sebagai hadiah, teman bagi kotak tu.. okeh... heeeee.. gurau2 jea boni yea.. jgn hamik hati yeww..

      Padam
  13. Tahniah...
    Patah tumbuh hilang berganti kan.... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehehehe... senyum sampai ke tilinga ni AJ oitt.. =)

      Padam
  14. kat kiri allah ambil GA , kat kanan Allah bagi lucky draw ... alhamdulillah dah terubat lah kan ... sukanya dia ... meowwww

    BalasPadam
  15. amboi...bertuah ni..tahniah²...hehehe

    BalasPadam
  16. rezeki jgn ditolakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  17. wahh dpt noodle bowl set.. tapi kalau dapat noodle nya sekali mesti lagi best haha

    BalasPadam
  18. assalam,

    rezki demi rezki...tahniah

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New