Nity

Nuff

05 Ogos 2014

Penyakit tak Dapat Dikesan, namun syukur dah Discaj Keluar Wad

Penyakit tak Dapat Dikesan, namun syukur dah Discaj Keluar Wad |
Salam.. kawan2 dan rakan2 blogger yang banyak memberi kata2 semangat dan doa di facebook Tengkubutang Miaw.. terima kasih buat kalian semua..

AlHamdulillah.. hari ni (Selasa) dah discaj keluar wad.. dah ada kat umah mak abah kat ipoh pun sekarang,report melalui Ujian Darah, scan dari bahagian pakar sakit puan, dan Ujian Ultrasound semalam mengatakan keadaan organ2 dalam perut normal aje, pundi hempedu tak bengkak sebab tidak kelihatan batu karang dalam hempedu, buah pinggang ok, tiada ketumbuhan, cyst atau fibroid, darah pun ok tiada tanda2 apendik...

Masa last doctor check perut teman tadi, dia tekan2 tak sakit dah.. doktor sendiri tak pasti apa punca sakit teman.. samada Gastrik Tak Terkawal atau ada sakit2 lain yang tak dapat dikesan.. tp buat sementara ni disebabkan teman dah beransur pulih dan tak sakit macam masa mula2 masuk wad dulu.. doktor benarkan teman pulang... Alhamdulillah..

Namun begitu, pada 18.9.2014 teman ada appointment dengar doktor untuk check Gastric, masuk kamera kecil untuk check .. itu citer akan datang.. skrg syukur dah keluar hospital.. tak lalu dah dok lama2 kat wad tu.. macam2 yang tak pernah teman rasa, teman rasa di sana.. nantilah teman cerita.. sekarang ni syukur dapat berehat dirumah..

walaupun bila dah sampai umah macam rasa sakit2 tu ada lagi, doa2kan teman ok yea kawan2.. teman nak sihat cepat, nak balik kl cepat.. nak uruskan macam2 hal yang terbengkalai.. nak jumpa sibulus2 teman.. rindu kat depa.. hari2 tgk video oyen, butang n shiro

Note : Akan Offline selama beberapa hari ni untuk merehatkan diri.. tapi kawan2 jangan lupa singgah2 jugak blog teman ni yea.. memang teman tak update apa2 entri terbaru lagi setakat ni, nak tunggu badan sihat betul2 baru ada smgt nak menulis.. doakan teman yea.. moga segera sembuh dan tiada sakit2 tersembunyi' .. Aamiinn..

Related Posts

13 ulasan:

  1. semoga akan sembuh seperti sediakala.. :)

    BalasPadam
  2. Ya Allah tak tahu akk sakit.. Akk cepat sembuh ye.. kuatkan semangat.. ena kat sini mampu doakan yang terbaik untuk akk...

    BalasPadam
  3. InsyaAllah. mudah2an kak sihat seperti sediakala. ALhamdulillah semua oke ^^

    BalasPadam
  4. SEMOGA CEPAT SEMBUH KANDA...

    BalasPadam
  5. akak doakan yg terbaik ye dik, rehat lah jgn lupe mkn ubat n moga cpt sembuh

    BalasPadam
  6. get well soon sister... Insya Allah...

    BalasPadam
  7. syukur alhamdulillah...Ina tak de apa2..berehatlah ye..semoga cepat pulihnya

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kakak, semoga cepat sembuh ye. *selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin

    BalasPadam
  9. tidak ada penyakit yg tidak ada obat nya... semua penyakit pasti ada obat nya... tp jangan lupa do'a,.

    BalasPadam
  10. semoga cepat baik ye.. salam aidilfitri

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2