Nity

Nuff

25 Mac 2017

DAPAT SAMPEL LAMPIN PAKAI BUANG - PET PET


DAPAT SAMPEL LAMPIN
PAKAI BUANG - PET PET

Haa.. Yang hari tu TB dapat sampel Lampin Pakai Buang Drypers kan.. Kali ni TB dapat lagi tapi Lampin Pakai Buang Pet Pet pulak.. TB dah pernah guna gak lampin jenama Pet Pet ni masa baby baru lahir kat hospital..

Alhamdulillah baby takde masalah punggung merah or melecet seperti sesetengah baby kena.. Mungkin baby lain tak serasi dengan jenama Pet Pet ni.. Tapi mujur baby TB ok je hari tu.. 

Ni TB saja hantar request sampel.. Nak bandingkan saiz lampin Pet Pet dengan Drypers sama besar ke tak.

Haa.. Kalau korang nak sampel macam ni gak.. Jom baca SINI..  ada banyak lagi link2 yang korang leh join untuk dapatkan sampel Free macam ni..  



Related Posts

6 ulasan:

  1. masa zara ada request.. time adiknya xde request. sebab tkut xdapat je.. hehe

    BalasPadam
  2. Haritu yaya ada apply utk sample newborn tapi belum dpt lagi. Kena try lagi sekali ni hee tq sharing :)

    BalasPadam
  3. this looks nice. I need it for my younger daughter

    BalasPadam
  4. My niece are using pet pet too, he love it so much.

    BalasPadam
  5. wahh.. best nyer! anak sya pun pakai pet pet...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2