Nity

Nuff

22 November 2013

PIXY MALAYSIA #Pemenang Peraduan Truly Asian Beauty

Pemenang Peraduan Truly Asian Beauty

Haaa.. sape ada join ni? tapi ingat2 lupa dan tak tahu pun pengumuman pemenang dah keluar? ho2.. haaa.. ni cek nak habaq mai lah yea.. Pemenang-pemenang Peraduan Truly Asian Beauty telah diumumkan pada 1 November 2013 yang lepas.. Tentu ramai jugak Blogger yang join kan.. dah tentu korang pun tak perasan pengumuman pemenang dah dibuat kan? 

Hari ni saja buka Page PIXY MALAYSIA, bukan sebab nak nengok list pemenang pun, tapi sebab teruja dengan entri Blogger Fyna yang buat review pasal produk PIXY ni.. memang.. teruja teman membaca review Fyna.. sampai tergerak hati nak gi guardian nengok produk2 PIXY tu.. perghh.. bukan nak cakappp.. memang rasa nak beli satu set wehhh!! murah! Cantik tekstur bedaknya! 

dannnn.. yang paling teman suka.. PIXY GENTLE & MOIST CLEASING LOTION tuuuu.. wahhh.. dah try yang tester punya.. betull.. tak berminyak weh!! memang terbaeklah.. teman suka sangat2.. kebetulan yang tu lak nak abes.. memang nak beli jea rasanya kann! opss.. tunggu duit nuffnang n 8share masuk dulu.. ekekekekeke...

belek punya belek Page PIXY MALAYSIA ni, tiba2 ternampak pengumuman pemenangnya.. ho2.. lama dah tu.. leh tuntut lagi ke? Walau apa2 pun teman nak ucapkan 
Tahniah kepada Zatty Aty, Intan Marliana dan Happy Farmie yang telah memenangi hadiah utama dalam Peraduan Truly Asian Beauty
dan dibawah ni lak Pemenang2 Hadiah Saguhati
ada tak muka korang kat atas ni? ha2.. kalau ada gi tuntut hadiah cepat kat PIXY MALAYSIA! tapi taktau masih leh tuntut ke tak, sebab tarikh umum pemenang pun dah jauh bebeno.. tapi try jugak lea tuntut tauu!! hadiah best tuu.. mesti bekalan produk PIXY  kot.. rasa2 nyalah!! 

Wahhhhh!!!! teman nampak macam Blogger kita salah seorang pemenang tuuu.. cer teka sape?? haaa.. cepattt!! teka sapeee.. ha2.. teman nampak dahhh.. siyess!! memang rezeki kawen betul dia kan!! ha2..tak jumpa lagi??? alahai.. cari gakk sape blogger tu tau!!! heeeeeeeee.... Buat Blogger bertuah tu, tahniah yunk!! memang murah rezeki sebab masa tu kan tengah bz persiapan kenduri esoknya kannn.. heeee.. 
Bagi korang yang tak menang tu, Jangan putus asa.. Korang masih ada peluang! Sertailah Peraduan Tarian PIXY ‘One-Step’ (www.pixy.com.my/onestep) dan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah bernilai sehingga RM10,000 daripada PIXY dan Habib Jewels!(Opsss..yang ni teman segan nak join. hu3.. )
Klik untuk tumbesaran
errr.. teman baru buka email hari ni,.. hu2.. inilah dikatakan xde rezeki namanya.. hu3..

Related Posts

9 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2