Nity

Nuff

11 Disember 2013

JUST ARRIVED SAFELY BUT.....

Alhamdulillah kami udah sampai ke Malaysia, Alhamdulillah Allah pelihara keselamatan kami disana, Alhamdulillah dan terima kasih buat korang yang sudi doakan keselamatan kami pergi dan balik... syukur semuanya selamat dan berjalan dengan lancar seperti yang dirancang.. 

Cuma keadaan kesihatan teman jea sedikit sebanyak buat teman rasa perjalanan kali ni sangat mencabar.. huk3.. dengan sakit perut dan sakit kaki, pening kepala semua satu pakej.. adoi lah.. tapi teman kuatkan diri jugak untuk bersama2 hubby menguruskan hal yang telah dirancang sebelum ni.. kalau ikutkan sangat sakit kita tu, memang apa pun tak jalan kan..? 

hemm.. sampai jea umah, buka2 pintu ada bau.... aiyaakk.. busuk maaa.. umah bersepah sana sini, air kencing kucen merata2.. (Oyen punya koje) Tong sampah tergolek (Butang punya koje).. aishh.. macam2 bau dah.. 

hemm.. apalagi.. terus mula koje membersihkan rumah, basuh baju yang dah pakai... macam2 lagi lea nak dibuat.. tapi mata rasa ngantok lea pulak, dalam flight tak leh nak tido.. sakit kepala.. 

oleh itu, teman mintak izin nak rehatkan diri dulu yea.. maybe esok atau lusa teman update entri terbaru yea.. buat peserta yang join GA teman tu, sekiranya nama korang tak tersenarai lagi dalam list peserta, dont worry.. teman akan senaraikan nanti.. sekarang tengah bz sikit.. nanti teman update senarai peserta terbaru yea.. =)

Related Posts

26 ulasan:

  1. alhamdulillah selamat sampai... jadi raja ler kucing2 akk tue time akk xda.. hehehh selamat berehat ^^

    BalasPadam
  2. tq Yana.. memang mata dah berat mencari bantal jea ni.. hu3.. umah dah di mop dah.. kain dah basuh.. jap lagi nak tido jea.. lepas zohor ni lelap mata jap..

    ha a.. jadi raja lea kucen2 ni bila kita xde.. adeh.. nak marah xleh.. sebab rindu snagat kat depa ni..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..tengkubutang dah dpt ke kiriman tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah terima dah yunk.. comel sangat2.. baru tadi cek bo, tq.. i likee.. FM Melaka City tu memang comelll!

      Padam
  4. kucen .. kucen .. kalau kite balik kampom pon mcam tu jugak lerr .. tapi yang terok nye , banyak tahi anak kepada kucen tu .. pergh ! bau dia memang menyumbatkan hidong .. kah kah .. lastly , kite sorang jugak la yang mengemasnye .. kah kah ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. kann.. memang kita lea yang nak kena kemas, sape lagi kann? hu3..

      Padam
  5. naughty ye oyen gn butang..kena mengemas pulak ye..hehe

    BalasPadam
  6. alhamdullilah dah selamat sampai...tabahkan hati yer mengurus rumah akibat kerja c oyen & butang...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah selamat sampai.. pelan2 buat kak :D get enough rest first.

    BalasPadam
  8. alhamdulillah dik... apasal di tinggal dua ekor tuh duk umah lepas bebas... dia pun apa lg amik kesempatan lah... rehat lah dulu yek

    BalasPadam
  9. alhamdulillah...balik dengan selamat..

    BalasPadam
  10. aah kucing tgh excited tuan dia dtg tuuu..hihi

    BalasPadam
  11. selamat mengemas ~ tapi pergi mane ritu ?

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah.. slmt sampai. Slmt mengemas.. :)

    BalasPadam
  13. alhamdulillah...balik dengan selamat TB.

    BalasPadam
  14. hai...slmt berkwn..pestime dtg cni :-)

    BalasPadam
  15. Mesti penat nak mengemas....
    Salam kenal & selamat berhujung minggu

    BalasPadam
  16. Ikut senang , sampai Malaysia dengan selamat, emangya punya kucing berapa ?

    BalasPadam
  17. haha...comei je meow tu semua..alhamdulillah dah sampai.. rehat2 :)

    BalasPadam
  18. sebab tu lah malas nak bela kucing...

    alhamdulillah dah selamat sampai

    BalasPadam
  19. oloh....simpan dalam umah erk...igtkan tinggalkan dengan jiran...

    BalasPadam
  20. huuuiii.. parah kan kak balik penat2 terus kena menyental sana sini.. syukur juga kucing2 akk selamat.. dan tuannya.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2