Berpantang Dalam Banjir - 22.12.2016


Allah.. tengah nak cari gambar lain.. terjumpa pulak gambar ni.. huhu.. Gambar banjir dekat rumah abah 2 tahun lepas..hehehe.. masa ni TB tengah berpantang, hari ke 22 masa tu.. Harraz lahir 30.11.2016, so, selepas 2 minggu lebih dalam pantang jugak la TB masa tu.. Masa ni jugak adalah tarikh sahabat TB blogger Syamimi Saad lahirkan baby boy nya Muhammad Zhareef. Huhu.. sebab tu TB ingat tarikh ni.. hahaha.. untung zhareef auntie TB ingat tarikh besday awak kann..

Masa tu TB ada dirumah abah dengan adik lelaki, kakak dan mak. Hujan turun dengan lebat sangat masa tu, dah la lebat.. lama pulak tu.. Tapi kami tak pulak sangka yang hujan tu boleh sebabkan banjir walaupun dulu memang selalu banjir kat area rumah kami tu sebab rumah kami dekat dengan sungai..

Dan banjir tu dah lama tak berlaku sejak dah ada longkang dekat pihak MBI buat masa tu.. kira dah berbelas tahun gak la tak banjir dah kan.. tiba pulak time TB dalam pantang pulak banjir mai.. haha.. dugaan betul..


5 Ulasan

  1. Pengalaman tak leh dilupai tu TB... dah besar la Haraz skang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. tu la.. memang nak bagi merasa banjir kot.. punya berbelas tahun tak banjir.. haha

      Padam
  2. jenuh nak bawak lari baby, kalau makin banyak naik

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New