Nuff

27 Mac 2019

THROW PILLOW DARI PRINTCIOUS.COM AMAT MEMUASKAN HATI!




THROW PILLOW DARI PRINTCIOUS.COM
AMAT MEMUASKAN HATI!


Haiii.. Semua.. TB nak share kat sini tentang Throw Pillow yang TB order dekat Printcious.com hari tu.. hehehe.. eh.. tak tahu apa itu printcious? haa.. boleh baca kat entri TB yang lepas kat SINI yea.. Ini kali ke berapa entah TB order dekat printcious.. dan banyak barang TB order di website ni.. Throw Pillow pun dah ada berapa TB order termasuk throw pillow sempena Birthday Harraz dan Birthday Hubby.. Bantal bentuk LOVE untuk Birthday emak TB pun TB order dekat Printcious.. kira TB ni customer setia Printcious la kan.. huhu.. cecececece..

TB suka sangat dengan hasilnya sebab warnanya yang terang, tiada comot-comot.. bantal nya lembut.. dan kemas je buatannya.. design-design pun menepati citarasa apa yang kita nak.. dan paling penting.. masa korang edit design nak letak gambar apa tu kan.. diorang ada bagi tahu tahap kualiti gambar kita tu.. kalau terlampau kabur nanti bila print tak cantik bukan salah diorang tau.. so.. pilihlah gambar yang terang dan cantik..

Macam TB buat ni.. abah dan emak kata gambar terang dan cantik.. diorang happy sangat-sangat.. TB pun happy.. Lega hati TB dapat jugak buatkan throw pillow untuk abah dan emak.. sebab diorang dah minta lama dah.. hehehe.. Lega hati TB.. Boleh jugak bagi sebagai hadiah dan kenangan buat diorang kan.. 

Haaa.. buat korang yang rasa takde bajet nak buat jamuan besar-besar atau jamuan biasa untuk sambutan birthday korang, atau yang tiada masa terluang sebab sibuk sangat.. Ni TB cadangkan korang buat gini je.. at least ada benda kenangan di hari-hari istimewa korang kan.. TB teruja sangat bila tengok Throw Pillow hasil design TB sendiri.. siap masukkan text dan ayat-ayat dan gambar sendiri.. Siapa tak suka kan.. hahaha..


Selain tu TB ada juga tempah Mouse Pad.. Tapi TB tak guna pun sebab ada gambar harraz dan kami sefamili disitu.. hahaha.. comel je ada gambar kami dekat Mouse Pad tu.. kalau mama buat kerja boleh la tenung-tenung.. =)



Oh ya.. bagi sesiapa yang nak tempah macam apa yang TB buat ni.. boleh lah layari link-link dibawah ni.. atau terus ke website printcious.com untuk tempahan.. 

Bab penghantaran? TB berpuas hati sebab TB memang dah tahu tempoh penghantaran nya bila.. penghantaran menggunakan courier servis yang bagus.. Walau apa-apa pun bagi TB, overall puas hati.. Rasa nak order lagi je.. 

Psstt : gambar agak kabur sikit sebab barang tu sampai di kampung.. so, abah dan emak yang terima.. huhu.. maka gambar pun TB mintak diorang yang snap kan.. takpelah kan.. janji nampak gak gambar throw pillow nya kan.. hehehe.. 

Lawati Printcious di :



Website - Printcious/blog


Related Posts

11 ulasan:

  1. Seronok order barang dengan printcious ni. Sebab hasil dia terbaik. Dan nampak la kualiti dia macam mana.

    BalasPadam
  2. ehe comelnya bantal. boleh lah print letak gambar sofia hahaha

    BalasPadam
  3. Lawa buat gmbr kt bantal tu..buat kenangan tak pun kasi hadiah

    BalasPadam
  4. Haritu ada order pillow dari printcious jugak memang suka dengan perkhidmatan diaorang.warna print cantik.

    BalasPadam
  5. Cantik throw pillow Tu. Printious no memang best Kan. I love my magic mug until now. Puasa hati finished product they all

    BalasPadam
  6. Qaseh sampai sekarang ada lagi bantal buat di printcious ni , buat jadi bantal hiasan , kualiti best

    BalasPadam
  7. Cute pillows. Maybe i should get a few for myself too.

    BalasPadam
  8. Tak pernh lg cuba beli brg atau buat print kat sini. Tgok ramai je dh beli. Cantik2 pulak tu. Nanti sis nak cuba gak lah

    BalasPadam
  9. alahai comelnya bantal tu. sesuai sangat buat hiasan satu dalam bilik tidur. dah la ada gambar sendiri. boleh la buat sendiri kat printcious..menarik!

    BalasPadam
  10. dah banyak kali nak order buat bantal buat mug tapi tak terbuat...ni tengok TB buat tu rasa nak buat balik, buat kenangan atau hadiahkan jer pada kawan2pun ok jugak kan

    BalasPadam
  11. I always love personalized gifts or decorations more than just buy off the shelves. Plus their service is fast and good.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2