Nuff

21 Mac 2019

Sony PS4 Skins, Wraps & Covers - HYPERGRAFIX


Sony PS4 Skins, Wraps & Covers - HYPERGRAFIX


Nak tengok Design PS4 Skin yang dah ready dipasang? Haaa.. Jom Tengok kat bawah ni, bukan ni saja tau.. banyak lagi design-design lain yang ada.. just tengok jer kat link ni.. dan boleh terus order.. senang sangat-sangat kan!

Klik Untuk Lihat Design PS4 :
























Amacam.. hensem tak PS4 diorang semua diatas? hensem kan? takkan korang yang ada PS4 tu nak tengok je? mestilah beli jugak kan.. sebab? sebab harga dia murah je.. RM55 je.. Nak beli Console dia je pun boleh.. ada dijual berasingan.. Korang pakai PS4 apa? haaaa... di Hypergrafix Ada Skin PS4 SLIM / FAT dan PRO Ok .. Pilih je mana-mana design korang nak di album tu.. ada lebih 1111 design.. jangan rambang mata sudah! huhu.. Ok apa lagi..  jom terjah yea..

Haaa.. Yang dalam gambar ni salah satu Skin yang Hypergrafix dah hasilkan.. cantik ke tidak??? haha.. lekaihhhh.. pi order kat mana-mana link yang TB letak kat bawah sekali ni.. paling senang.. Order kat Shopee.. lancar gituu.. !

Nak Membeli? boleh je..

Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New