Nuff

02 Mac 2019

DELICIOUSBOX.MY - FOOD DELIVERY YANG MENYEDIAKAN MAKANAN YANG MENYELERAKAN!



DELICIOUSBOX.MY - FOOD DELIVERY YANG MENYEDIAKAN MAKANAN YANG MENYELERAKAN!


Wahhh.. TB minta maaf ye kawan-kawan semua.. if TB dah ter UP gambar-gambar makanan yang sedap-sedap ni.. TB pun dah terliur tengok ni tau.. Nak pulak petang-petang gini perut berbunyi trang tang tang.. hahahaha.. 

Ok lah, TB sebenarnya nak share tentang Servis Penghantaran Makanan / Food Delivery yang semakin viral sekarang ni iaitu Deliciousbox .. Haaa.. pernah dengar tak? Bagi yang baru first time dengar tentang Deliciousbox ni, meh TB terangkan serba sedikit apa dia Deliciousbox ni, dan apa fungsi dan kelebihannya.. 

DeliciousBox.my adalah antara servis penghantaran makanan yang paling murah di KL yang juga memberikan air PERCUMA.


Dan paling best bila ada Delivery PERCUMA untuk set istimewa 2 orang dan 4 orang. Hanya RM10 seorang, sangat berbaloi untuk mereka yang terlalu busy di Office dan tidak suka hadap traffic jam tu.. Sekarang ni mudah je nak isi perut kosong kan! Agak rasa malas nak keluar, just order online je dekat Deliciousbox ni kan.. Hehe.. Untuk Surirumah yang dah bosan makan masakan sendiri.. boleh lah try tukar selera pulak, pilih bento yang korang suka dan klik.. senang saja kan!

Yang penting, apa-apa pun.. daftar dulu.. percuma je daftar.. nanti dah daftar butir-butir semua senang la nak order menu apa-apa yang korang suka.. Lepas tu, just tunggu depan pintu je .. makanan sampai


Tengok.. TB pun daftar dah! korang bila lagi..

Haa.. Jom tengok apa yang best dalam pakej-pakej yang ada kat bawah ni.. TB selitkan juga info-info tentang kelebihan Deliciousbox ye..   

FREE DELIVERY SET (4 pax termasuk 4 air percuma)
- Chicken Bento (nasi + ayam + sayur) x 2 set
- Seafood Bento (nasi + seafood + sayur) x 2 set

  1. home cooked meal
  2. Setiap bento dimasak segar menggunakan bahan yang fresh dan bersih
  3. Murah! Meal lengkap hanya dari RM7.50 sahaja (3 lauk + nasi)
  4. Diet yang seimbang, ada nasi, sayur dan ayam/seafood ( menu sihat dan berkualiti )
  5. Air PERCUMA
  6. Delivery PERCUMA untuk Special Delivery Set (2 atau 4 org)
  7. Service ditawarkan antara 11.00am dan 8.00 pm Setiap Hari.
  8. Pilihan Western seperti Chicken Chop dan pasta
  9. Tiada order minima
  10. Lebih 100 pilihan makanan, menu berubah setiap minggu gerenti tak bosan!
  11. 1 jam delivery ke rumah/office
  12. Sesuai untuk orang yang sibuk atau malas nak keluar makan
  13. ada pakej mini buffet atau catering 
  14. delivery sampai depan pintu, tiada minimum order
  15. pelbagai menu dan pilihan bento (ayam, seafood, tauhu veggie) 

Haa.. korang yang busy dan tak suka hadap jam tu kena try order kat sini sebab ia sangat cepat dan mudah, senang pulak tu.. boleh order melalui handphone.. dan korang boleh order bila-bila je, makanan akan sampai 60 - 90 minit selepas order. Haa.. waktu delivery ialah dari 11:00am hingga 8.00pm Setiap Hari.. Apa nak lagi? just nganga mulut, makan! hahaha..

Oh ya.. lupa nak bagi tahu lokasi penghantaran, Servis penghantaran deliciousbox ni meliputi kawasan Cheras, Bangsar, KL Sentral, KLCC, Kuchai Lama, Sri Petaling, Mid Valley, Old Klang Road, Seputeh dan Ampang ..

Ok yang bawah ni full list.. boleh tengok yea..

Deliciousbox my: Kl city Centre area
Ampang
Cheras
Bukit jalil
Sri petaling
Oug
Old klang road
Bangsar
Bangsar south
Kl sentral
Brickfields
Certain pj area
Mont kiara
Sri hartamas
Seputeh
Taman desa
Mid Valley
Balakong
Kuchai lama
Sg besi
Taman tun Hussein onn
Bukit Damansara
Segambut
Setapak
Wangsa maju




Haa.. Meh la TB tayang gambar-gambar hidangan/menu/bento yang korang boleh order nanti.. waduh-waduh.. my mouth is watering you know! hahaha.. Dugaan betul.. 









Haaa.. macam mana? tergoda tak tengok? Nampak lazat kan? mestilah sebab dimasak menggunakan bahan-bahan yang bersih dan segar.. home cooked meal dan halal gitu.. Yang bestnya.. bento ni turut disediakan mengikut Diet yang seimbang, ada nasi, sayur dan ayam/seafood, lengkap semuanya dalam satu hidnagan kan! so, untung korang order kat deliciousbox.my ni sebab dapat  menikmati menu yang murah, tetapi sihat dan berkualiti . Siap ada air percuma tuu.. hehe.. 
Haa.. buat yang tekak dan selera ala-ala western tu, dont worry.. dekat sini pun korang boleh order tu semua tau! Ada Pilihan Western seperti Chicken Chop dan pasta untuk korang try !

Haa.. dibawah ni TB paparkan sedikit gambar yang TB screenshoot di website Deliciousbox.my tadi.. korang boleh nampak kan.. menu dia.. fuh.. seperti memanggil-manggil kita order sekarang! haha








BENTO BELOW RM10 + FREE DRINKS

Hanya dari RM7.50 dan FREE DRINKS lagi, BETUL... hanya dari RM7.50 + FREE DRINKS, dapat makan bento luncbbox! Betul-Betul Murah! Boleh klik kat sini --> www.deliciousbox.my untuk order. 

Oh ya.. Selain bento, ada juga menu-menu lain yang tidak kurang menarik iaitu  :



Antara menu meletops di www.deliciousbox.my : 

  • Chicken bento

  • Seafood bento

  • Veggie bento

  • Chicken + seafood bento 
Selain daripada bento, ada juga menu: 

  • Spagetti 

  • Chicken chop

  • Nasi lemak

  • Nasi goreng 

  • Dan makanan ringan. 

Haa.. Bestnya kan.. sangat mudah, kalau penat nak memasak atau keluar dari office/rumah , klik je order nanti makanan akan sampai depan pintu. 


CARA NAK ORDER?

Pelanggan boleh membuat pesanan di laman web. Proses membuat tempahan adalah seperti berikut:

  1. Pilih produk anda dan tambahkannya ke cart


  2. Mengesahkan kandungan cart itu


  3. Memberi maklumat mengenai butiran peribadi pelanggan


  4. Nyatakan tarikh dan masa pengambilan


  5. Pilih kaedah pembayaran pilihan


  6. Terima GTC


  7. Confirm the order


  8. Mengesahkan pembayaran



Oh ya.. Untuk korang yang nak order tu boleh lah guna promo code TB ni.. Saja nak bagi korang rasa happy sikit.. hehehehe.. Kalau nak potongan RM3, guna je Promo Code : TBUTANG3 ni.. Masukkan promo code ni semasa checkout nanti yea.. dapat lah less RM3 .. hehe.. untung tau.. dapat makan sedap, free air minuman, makanan berkhasiat dan diet seimbang lak tu.. hehehe..


Haaa.. kalau nak baca info lebih lanjut.. bolehlah layari link-link dibawah ni.. jangan lupa Follow IG, Like FB Page, dan Visit Website www.deliciousbox.my untuk order.. 


Deliciousbox
Website: 


Call / Whatsapp : 
011-64093911

Wechat :
@deliciousbox.my


#deliciousboxmy
#klfooddelivery 
#fooddelivery 
#FoodDelivery




Related Posts

15 ulasan:

  1. Nampak box ni pun sangat delicious. Dah la tengahari ni. Lapar nengoknya. Hehehe. Bagus servis macam ni untuk mereka yang sibuk tu. Menyenangkan juga untuk mereka yang malas keluar rumah.

    BalasPadam
  2. Best ni. Memudahkan sangat-sangat.

    BalasPadam
  3. alaa sini takde. lisa jenis yangsuka beli maknana by delivery je ,. senang keje

    BalasPadam
  4. Murah juga harga dia. Sangat berbaloi ni kalau orang yang kerja opis, tak sempat nak keluar makan. Boleh minta delivery je kan.
    Untung org belah kl. Banyak kemudahan dah disediakan.
    Menu pun pelbagai tu.

    BalasPadam
  5. Bestnya.. Kalau lah ada jugak dekat tempat zaza.. Sng je order kan

    BalasPadam
  6. Seroonoknya duk KL mcm² delivery servis ada. Kalau balik KL pun kdg² malas keluar, kita order eat in saja. Cuma rumah kat sini je tak byk delivery servis masuk huhu

    BalasPadam
  7. Sedapnya la rupa lunch box dia. Kan best kalau boleh order jugak. Lapar pulak rasanya

    BalasPadam
  8. Macam macam food delivery ada skang ya. Tapi ni nampak menarik. Siap ada drink percuma tu

    BalasPadam
  9. I like Bento box. the Deliciousbox look so delicious la. Now I want to make an order for my family lunch there too

    BalasPadam
  10. Wah.. banyaknya order. Semua nampak sedap. Senang kan semua hujung jari je. Nak order klik2 je. Nasib syira duduk di utara. Hehe

    BalasPadam
  11. Nampak betul2 menyelerakan ya. Mudahlah ada servis mcm nie. Yelahh, org sekarang busy dgn kerja. Kadang tu xsempat nk masak or beli mknn.

    BalasPadam
  12. Wah syioknya makanan semua sedappp

    BalasPadam
  13. wah menariknya..semua menu nampak menarik dan berkhasiat..kalau ada sekat Penang memang order dah..tambahan sekarang musim panas malas nak keluar makan kat luar

    BalasPadam
  14. Wow so interesting. How I wish in Melaka we have such extensive list of food seller, then we can indulge. :)

    BalasPadam
  15. Aha! I like food delivery because sometimes its too hot to go out for lunch so we just order delivery to office or sometimes is raining so malas nak keluar.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New