CARA NAK HAPUSKAN DOUBLE CHIN
A.K.A DAGU BERLAPIS DENGAN CEPAT!


Alamak.. bila ternampak post yang ada kaitan dengan diri sendiri.. laju je nak tempek kat blog kan.. bukan apa.. takut terlupa je.. hahahaha.. actually TB memang mencari something yang boleh hilangkan double chin ni.. siap beli alat2 u ollss tauu.. hahahaha.. tapi tak berkesan, beli krim pun tak jalan jugak.. adeh.. last2 biarkan aje lah labu... malas nak fikir.. haha..

Tiba-tiba ternampak post ni.... hemm.. rasa nak emncuba la pulak.. kih kih kih.. Apasalahnya kan.. usaha tangga ke jayaan.., walaupun terasa macam ada bau hangit-hangit tahi ayemm je ni.. kih kih kih.. Takpe-takpe.. cuba dulu ekkk...












Haa.. ni TB te[ek sekali video untuk senang nak tengok.. hahaha.. 



Video credit to 0wner

Tips diatas Credit to :



2 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New