Nity

Nuff

17 Jun 2017

SHOPPING DI ALTHEA DAPAT LIMITED EDITION RAYA BOX DAN 1 GIFT SEMPENA RAYA GIVEAWAY FESTIVAL

SHOPPING DI ALTHEA DAPAT
LIMITED EDITION RAYA BOX DAN
1 GIFT SEMPENA RAYA GIVEAWAY FESTIVAL

Bestnyaa.. shopping di Althea dapat this limited edition Raya Box laaa.. comel nyaa.. hijau lembut lagii.. TB sukaa... Tak sabar nak tunggu barang sampai! Lagi satu yang bestnya nak tau apa dia.. haa.. baca kat bawah ni lagi.. eh.. sebelum tu bagi korang yang tak tahu dan baru nak kenal Althea, Althea ni ialah laman web yang menjual produk dari Korea/K-Beauty. Laman web ALTHEA KOREA menyediakan banyak produk jenama Korea yang semestinya authentic dan di pos terus dari sana ! Nak bac lebih lanjut.. boleh tengok kat SINI SINI dan SINI yea!

Kalau korang nak tahu.. Althea Korea buat giveaway sempena Raya Giveaway Festival khas untuk semua K-Beauty lovers semuaa !! Sempena raya ni ada free gift 1 barang untuk setiap pembeli..Syoknya bila korang bertuah memiliki produk kecantikan pilihan korang secara percuma kan!

Haa.. free giveaway tu boleh pilih kat sini --> http://my.althea.kr/raya-giveaway-festival ... Haaa.. apa lagi.. jom cepat cepat ke http://my.althea.kr sekarang ! Cepat!! sebelum barang free SOLD OUT! Oh ya.. 1 item untuk 1 customer yea.. so, boleh pilih satu je.. hehe.. 


Nak tengok item-item yang tersenarai untuk korang pilih sebagai gift atas pembelian korang di Althea? boleh tengok gambar bawah ni yea.. kalau tak jelas boleh klik kat SINI dan terus membeli.. Opss.. jangan lupa mendaftar di Althea dahulu sebelum shopping yea! best gilerrr.. i love Althea!


TB tak sabar nak tunggu barang yang TB shopping tu sampai.. tak sabar nak dapat Limited Edition Box sempena Raya.. alahai.. cute giler tengok gambar.. harap2 masih ada stok.. bestnyaa.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

1 ulasan:

  1. Fara dah cash out.. mmg dpt freegift siap blh pilih lg... Terbaik althea kan..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2