BUAT DUIT HANYA DENGAN JAWAB SURVEY |

Hai.. Hari ni nak share dengan korang senarai laman web yang boleh mendatangkan something untuk korang daripada dok buang masa tak buat apa kan... heeee.. selama ni teman tau ada beberapa aje website yang boleh nak kumpul point jawab survey sambil tebus hadiah.. rupanya ada banyak lagi.. wah.. menarik ni.. ok.. bagi sesiapa yang belum tahu untuk apa website untuk survey ini.. meh baca, entri ini jugak untuk Blogger Syamimi yang telah mendapat hasil dari menjawap survey ini.. Dari hari tu nak bagi mimi link2 ni.. hari ni baru berkesempatan.. cubalah try isi .. heeee..

Syarikat-syarikat gergasi ingin memahami pendapat pengguna mereka tentang produk dan perkhidmatan mereka. Untuk melakukan ini, mereka mengupah syarikat-syarikat tinjauan untuk bertanyakan pendapat dan pandangan orang-orang seperti anda, dalam bentuk tinjauan online.
Antara laman web dengan pendaftaran PERCUMA yang menawarkan servis ini adalah seperti di bawah :
























24. http://www.offernation.com

25. http://ipanelonline.com

26. https://www.wowapp.com/ (henfon)

Note : perlu diingatkan.. teman just share link-link ni yea.. kalau ada apa-apa pertanyaan tentang website-website dalam senarai ni.. sila direct je dekat contact yang ada pada website tersebut.. thank you.. teman bukan koje situ.. haha.. so.. taktau nak jawab kalau korang tanya.. K bye.. 




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



9 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New