Nity

Nuff

20 Januari 2016

Cadar Patchwork, Cadar Cartoon di Afrena De Boutique

Haii.. Selamat pagiii.. teman ada satu jam je nak update blog ni ha.. so.. pagi ni teman pilih nak promote bisnes cik kak sorang ni haa.. ingatkan teman pernah buat entri pasal Tuala Serap Air kat Afrena De Boutique ni? Kalau tak ingat, meh baca kat bawah ni yea.. macam-macam ada..hehe.. kucen pun ada tu.. hahaha.. sekarang Afrena De Boutique ada jual Cadar lak tau.. Cadar Patchwork, Cadar Cartoon yang comel-comel.. macam dalam gambo bawah ni haa.. 
Comel kann.. heeee,, teman pun ada satuu.. tu Minion tu.. hehe.. 


Jom baca entri berkaitan Afrena De Boutique yang teman tulis yang lepas.. mungkin korang pun sedang mencari sesuatu yang ada di Afrena De Boutique.. ye tak.!


Owner Afrena De Boutique ni bernama Kak Ina dan Abg Mahathir.. Tiap-tiap hari berniaga di Uptown/Danau Kota bermula jam 8.00 malam hingga 4.00 pagi.. 

Haaa.. bagi sape-sape yang kadang terdesak dan takda nak keluar membeli barang disiang hari.. haa.. malam pun bole.. pergi je kat Danau Kota ni.. sampai pukul 4 pagi kottt.. sempat la korang nak meninjau-ninjau tuala ke, cadarr ke, apa-apa saja yang korang perlu ada dekat Danau Kota ni.. 

Tapi kalau nak tuala atau cadar? boleh pi terus Afrena De Boutique ni yea.. landmark dia.. dekat area Petronas tu.. ada dua kedai tapi korang tanya kat kak ina ni kedai lagi satu kat mana sebab bukan satu tempat yea.. asing-asing.. tapi dekat ajo,..

Bismillahirahmanirahim


One stop towel centre!!

# towel,bedsheet, patchwork, canvas beg and many of household item

Kindly contact or visit our businesses


Lot243Danau Kota Uptown,
53300Setapak,KL

We open Wed to Sun 8 pm to 4 am (close Mon & Tues)

For supply can contact 24 hours available!!

Enquire : 0166308772 / 01123172707






------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Grab now!!

Patchwork king size bedsheet

# 100% cotton

# including 1 king size patchwork bedsheet /2 pillow cases
# abstract & flower design

Kindly contact for online purchase

Retailer & Wholesaler




Lot 243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl

Enquire : 0166308772 / 01123172707
















------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

7 ulasan:

  1. Ya Allah comelnyaa. Rasanya ada singgah ritu ni masa pergi danau hari sabtu yang lepas... Rugi tak beli satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. oyeke.. ena ada pi situ ye ritu? yang cadar cartoon tu terhad sikit design dia..

      Padam
  2. comel betul yg kartun2 tu :D suke suke suke XD oops.. XD

    tapi patchwork lagi best XD ehh jap.. tu mmg patchwork betul? wohoa XD susah kowt nak jahit :D patchwork quilt mmg de best XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. gi la tengok dan pegang2 sendiri misaki.. heee.. tengok dan pegang depan mata baru puas hati..

      Padam
    2. gi la tengok dan pegang2 sendiri misaki.. heee.. tengok dan pegang depan mata baru puas hati..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2