Nity

Nuff

28 Ogos 2013

PUTERI AWANI

Masih ingat lagi tak Video tentang Ulangtahun Seminggu? seorang budak comel yang memuatnaik video sempena Ulangtahun Seminggu dia bersama pasangannya? he2.. sekarang ni budak comel tu semakin popular lak dekat FB tuh.. banyak pulak yang jadi follower dia secara mendadak.. ha2.. bagi yang taktau citer, ni teman story mory lik yea.. budak comel ni nama penuhnya Puteri Awani Ahmad.. 
  Puteri Awani ni dah semakin famous.. kalau ikutkan sebelum ni Puteri Awani merupakan seorang pelajar biasa yang tidak dikenali, Tetapi disebabkan kesilapannya memuat-naik video tersebut dan meletakkannya sebagai “public” dan boleh ditonton semua orang mengundang padah apabila dirinya dan pasangan teruk dikritik masyarakat yang tidak senang melihat gelagat pasangan tersebut. Berikutan itu, timbul beratus-ratus video parodi yang meniru apa yang dilakukan Puteri Awani di dalam video tersebut. 
Namun, kini Puteri Awani semakin popular dah macam artis lea pulak teman nengoknya.. tapi bukan nak cakap lea kan.. Puteri Awani ni memang sweet n comey teman nengoknya..Opssss.. nanti jap.. teman buat entri ni bukan bermaksud nak sokong kesilapan Puteri Awani tu yea.. tapi sebagai manusia apa hak kita nak hukum Puteri Awani ni betul tak? memang dia ada buat salah, tapi dia cuma manusia biasa macam kita jugak.. muda lagi pun.. x lepas dari kesilapan.. kalau dah buat silap, balik lea ke pangkal jalan.. ubah diri jadi yang terbaik.. orang kat luar sana jangan lea terus bash dia ni.. kesian dia.. hope Puteri Awani ambil iktibar setiap yang terjadi yea.. Oh, lupa lak nak citer.. baru2 ni teman dapat jemputan rakan FB minta LIKE gambar diorg, diorang masuk Pertandingan Pertandingan "Foto Hari Raya Paling Popular" .. 
teman pun masuk lea page tu.. dan terus LIKE untuk rakan FB teman tu.. sekali teman ternampak gambo ni.. KLIK SINI!! mak aiiiii... banyak giler yang LIKE gambo dia.. fuhh.. memang dia lea pemenang utama pertandingan tu nampaknya.. dapat wit RM300 tu.. tapi lum diumumkan lagi la kan.. taaaapii kalau udah tengok angka LIKE nya pun melebih 1.5k .. apa mau cakap lagi kan? waah.. Puteri Awani ni memang mempunyai aura yang tinggi sekarang.. macam Mawi dulu kann.. ha2.. rasanya kalau dia buat bisnes on9 pun dah bole buat side income dah.. dah tentu ramai yang nak membeli kan.. 

Lupa lak,  Puteri Awani pun ada FanPage gak tau.. 
KLIK SINI kalau nak nengok-->FACEBOOK PUTERI AWANI

Related Posts

42 ulasan:

  1. saya jnji awak!! dah tgk dah vdeo dia nih!huhu..yg parody xtahan..lawak la!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. tu lea pasai.. rajin benor deme buat parody yeaa

      Padam
  2. boleh? tertanya tanya jugak apa cerita ngan dia, tup tup hari ni teman dah baca kat sini...wah jadi retis giteww...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang dah jadi retis pun.. siap di interview masuk 3R lagi tu.. aishhh.. tuah badan

      Padam
  3. akak tak like dia pun kt fb heheheh... maklum lah org dewasa tak berapa nk inn ngn bdk2 gini

    BalasPadam
  4. puteri awani comel. >.< dia cuma tersilap saja hari tu. semua orang buat kesilapan. betul, tak patut nak bash dia teruk teruk.

    BalasPadam
  5. DAK BARU NK HIDUP :) HIHI . MMG COMEI DIE TU

    BalasPadam
  6. Generasi Y memang banyak cabarannya dengan kehadiran teknologi yang semakin pesat perkembangannya :)

    BalasPadam
  7. Dear, sowy... its not dat i don't want to follow ur belog, it just i tak jumpa butang follower tu kat mana... hahaha... nnt akak cari button tu dulu ya...
    lost track dengan seting belog sendiri lah... sowy ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. xpe.. fahamm.. teman udah follow sana.. =)

      Padam
  8. baru tau ni ler budaknya ... comel ... blh jadi mcm hanis zalikha nih , celebriti blogger ... tuah manusia , allah jer yg tahu kan !

    BalasPadam
  9. budak2 sekarang... biasa lea.. tp comel kan..

    BalasPadam
  10. Waauu dashat.. kena buat video kontroversi jgk nih..hihi..sbb tu la artis suka buat kontroversi murahan..sbb nk glemer cepat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. sekarang ramai pulak yang buat camtu kan..

      Padam
  11. Really, kesian sungguh dia kena bash hari tu for that silly mistake..

    BalasPadam
  12. budak ni memang comel, bole jadi pengacara jugak, ada bakat..! ramai peminat pulak tu!

    BalasPadam
  13. memang budaknya comel.. tak dinafikan..hehe kesilapan semalam tu biasalah kan? heee

    BalasPadam
  14. actually ena kesian dengan dia ni.. mesti dia xde keyakinan dah nak berhadapan dengan khalayak ramai....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. tapi dia nampak lebih berkeyakinan.. ramai dah suka dia lak.. follower FB mengalahkan artis tuu

      Padam
  15. untung bdk nie .. tak lama lg mesti Mr david mesti ambil dia mcm BoBoOooo ... hehehhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaa.. bole jadi tu yanaaa.. tapi kita doa2kan kita moga berjaya dalam pelajaran dulu hendaknya.. kan..

      Padam
  16. awani memang comey =) sy dh tngok video dy tp yg parody tu memang lawak siot =D btw sume org penah bwat silap kn? X payah lh nk bash dy smpai cmtu skali =| pape pun semoga berjaya awani ^^ wa sokong lu :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2