Nuff

25 Julai 2014

CARA NAK SCAN WEBSITE ADA MALWARE KE TAK

Hari tu. ada sekali dengar rakan-rakan Blogger citer pasal virus malware yang datang menjengah blog depa.. so, masing2 sibuklah mengecheck blog masing2.. samada bebas dari apa2 malware atau dah dijangkiti.. 

Oh tidaaaakk.. jangan le blog teman pun terjangkit malware.. hu3.. takut kan bila blog kita dapat apa2 penyakit.. 

Apa lagi.. teman pun sebok lea jugak nge'check kesihatan blog teman ni ha.. macam sifu Hasrul Hassan cakap.. kita kena scan gak keadaan blog kita tu.. agar apa-apa yang tak elok lekat kat blog kita tu, kita dapat kenalpasti dan ubati awal2.. 

heee.. yang tu teman saja tambah2 ayat buat penyedap rasa.. kikikiki.. apa2 pun.. buat korang yang belum check kesihatan blog korang.. meh klik link ni.. http://sitecheck.sucuri.net/
Disclaimer: Sucuri SiteCheck is a free & remote scanner. Although we do our best to provide the best results, 100% accuracy is not realistic, and not guaranteed.

Related Posts

9 ulasan:

  1. p/s
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA TERKASAR BAHASA SEPANJANG PERKENALAN DAN PERSAHABATAN KITA MESKIPUN DI ALAM MAYA SAHAJA...

    BalasPadam
  2. sekarang jugak sy check! hehe

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak, sekarang juga sheila check! hahaha terima kasih bagi link...

    BalasPadam
  4. baru check beberapa minggu lepas. nak check lg sekali

    BalasPadam
  5. thanks for the info..dah check..

    BalasPadam
  6. Salam..haa thank you bagi link ni, sy dah check dah..selamat bebas malware..hehehe..tQ :D

    BalasPadam
  7. assalamualaikum TB...selamat hari raya n maaf zahir batin dr mama...;)

    BalasPadam
  8. Hahahah trs cek... alhamdulillah blog saya sihat.. hehehh thanks sharing...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New