Nuff

06 April 2015

De'Xandra Perfume Wangi Berpanjangan | Produk Review

De'Xandra Perfume Wangi Berpanjangan |
Masa mula-mula dapat bungkusan tu.. siap buka terus.. kelihatan perfume tu dibalut rapi dengan plastik bubble.. Tapi kan kalau korang nak tau.. MasyaAllah.. walau belum buka plastik tu.. Mak aiiii.. Bau dia.. Belum sembur lagi tu.. Masih dok dalam bungkusan lagi tu .. Tapi bau diaaa.. Walaweh.. Sampai keluar kottt... Bila dah buka usah kata lah.. memang bau wangi lagi kuat la.. hahaha.. teman ingatkan minyak wangi tu tumpah.. Nasib baik bukan.. huhuhu..

Haa.. nak tau haruman apa yang teman dok sebut-sebut kat Facebook sebelum ni? ehem.. inilah dia.. Haruman yang sangat-sangat wangi dan tahan lama.. 
Ehemmm.. Malam tadi sebelum tidur teman dah try minyak wangi haruman be Delicios dari D'Xandra ni.. Alohhh.. Wangi macam haruman Be Delicios DKNY tu kome wehhh.. teman saja try pakai waktu nak tidur malam.. memang suka wangi-wangi time tidur sebab ia memberikan terapi aroma untuk buat teman tidur nyenyak.. dan selalunya wangian sebelum ni tidak le bertahan lama..


Tapi.... pakai yang De'Xandra Perfume ni, terkejut teman.. Wangi sampai pagi.. Tidur lena giler dengan wangiannya yang lembut sangat.. Tak sakit hidung teman pun baunya.. huhu.. Rugi korang tak try tau.. Haa.. sape nak order? boleh je jenguk2 link bawah ni yea.. ada bermacam-macam.. haruman, Jenifer Lopez? DKNY? CK? hoho.. semua ado..



 


Fanpage : facebook.com/chettakiomey
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 013-2644310 (LIA)


Sedikit ciri-ciri De'Xandra Perfume :

(Sila Scroll ke bawah)



- Inspirasi jenama antarabangsa (Top Perfume)
- Setanding produk antarabangsa
- Produk Halal
- Pati original , 
-boleh di bawa solat
- EDP , 
-tahan lama (more than 8 hours)
- Travel Perfumes
- 35 ML (tidak terlalu kecil/besar)
- Packaging yang menarik & cantik
- Mengikut citarasa Malaysia






Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

8 ulasan:

  1. menggigit lidah jgk ni nak cuba beli & guna. kekekeke

    BalasPadam
  2. hai. hihi festaim blogwalking sini.. nice blog, sis.

    sy sgt suka perfume!! yahuuu n sy mmg jual perfume pon.. :)

    jemput visit igshop: leparfum_bysoul

    have a nice day peeps!

    BalasPadam
  3. Jenis EDP ye..patut lah tahan lama.. best la bau jenis lembut..insya Allah ada rezeki nak Cuba juga

    BalasPadam
  4. sape nk perfume dr bandung, quality same dgn dexandra. packaging pun same cume xde label je cm dexandra. sape penah beli perfume di bandung mesti tau quality nye. harga of kos la lg murah kn. sy open preoder ujung april baru ade brg. sape2 berminat bole wassap sy 012-6425957 or emel ke sue71282@gmail.com

    BalasPadam
  5. sape nk perfume dr bandung, quality same dgn dexandra. packaging pun same cume xde label je cm dexandra. sape penah beli perfume di bandung mesti tau quality nye. harga of kos la lg murah kn. sy open preoder ujung april baru ade brg. sape2 berminat bole wassap sy 012-6425957 or emel ke sue71282@gmail.com

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New