Nuff

10 Mac 2015

CARA URUT WAJAH SENDIRI

Haii.. actually teman sebenarnya memang mencari cara urutan wajah ni.. sekali terjumpa lak kat google plus milik Umi Nazrah.. so, teman mintak izin untuk copy dah share sini.. 

haa.. hari tu teman ada jumpa video dari Datin Ema (muda dan cantik.. dah jadi Datin kauuu.. ).. Datin Ema buat Video cara untuk mengurut wajah sendiri.. memang terbaekk.. siapakah Datin Ema tu? nantilah teman share dengan korang sape dia.. apa-apa pun.. tq buat Umi Nazrah yea.. 


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

6 ulasan:

  1. sis amalkan urutan wajah semasa mengenakan pelembap , serum dan yg seumpamanya . tujuannya supaya bahan tersebut meresap ke dalam kulit . urut perlahan2 dan setiap urutan tu lakukanlah banyak kali ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke? ho.. boleh try hari hari ni.. tapi muka tengah alergik plak skrg.. huhu

      Padam
  2. lama dah xbuat urutan wajah...nak kena rajin balik..errrrr hehee

    BalasPadam
  3. DEQ XPENAH PUN URUT .. LEH TRY NI .. ACANE LA RASE .. EKEKE

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.. kalau muka kecik macam dedeq tak urut pun takpe.. heee.. dah comey dah..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2