Nuff

07 Januari 2015

TUALA | AFRENA DE BOUTIQUE SEMAKIN DIKENALI

 Klik Sini | Afrena De Boutique Meriah Dengan Tuala Cantik-Cantik!!
Klik Sini | Afrena De Boutique Diserang peminat Bola Sepak!!
Klik Sini | Towel Cantik-Cantik Serap Air
Alhamdulillah.. Syukur dapat membantu mereka meningkatkan jualan dan menjadikan Afrena De Boutique makin dikenali ramai.. pertolongan tak seberapa dari teman bukan apa-apa.. ikhlas dari hati.. dan teman happy sangat-sangat apabila Kak Ina dan Abg Ma (pemilik ~Afrena De Boutique~) berterima kasih kepada teman malam tadi.. 

Allahuakbar.,. terus terang teman cakap.. teman buat dengan ikhlas.. taknak pun pujian mahupun balasan.. sebab teman tahu.. mereka adalah orang paling dekat dengan kami dan sangat-sangat care dengan kami.. maka ini saja yang dapat tolong sikit-sikit memperkenalkan lagi bisnes tuala mereka sekarang.. 

Namun.. kalau korang nak tau.. Afrena De Boutique memang dah terkenal pun di Danau Kota sebelum ini.. tak perlu promote pun orang still serbu ~Afrena De Boutique~ tu tauu.. Ok.. kalau ada sape2 atau dah lama tercari-cari towel cantik2.. silalah ke alamat yang tertera dibawah ni yea.. 

~Afrena De Boutique~
Lot 7 &243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl.

Enquire/wassap/Wechat : 
0166308772 / 0162148720

 ~Afrena De Boutique~
Lot 7 &243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl.

Enquire/wassap/Wechat : 
0166308772 / 0162148720
 ~Afrena De Boutique~
Lot 7 &243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl.

Enquire/wassap/Wechat : 
0166308772 / 0162148720
 ~Afrena De Boutique~
Lot 7 &243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl.

Enquire/wassap/Wechat : 
0166308772 / 0162148720
 ~Afrena De Boutique~
Lot 7 &243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl.

Enquire/wassap/Wechat : 
0166308772 / 0162148720
 ~Afrena De Boutique~
Lot 7 &243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl.

Enquire/wassap/Wechat : 
0166308772 / 0162148720
~Afrena De Boutique~
Lot 7 &243 Danau Kota Uptown,
53300 Setapak,Kl.

Enquire/wassap/Wechat : 
0166308772 / 0162148720


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 




Related Posts

9 ulasan:

  1. hehe tuala frozen tu kalau beli syok jugak...hehehe ;p

    BalasPadam
  2. semua nye cantik2 ye...tengku butang unik sgt nma tu ;) salam perkenalan ye i'm follow ;p

    BalasPadam
  3. Tengku butang tlg promote, mmg la up.. Hehehe

    BalasPadam
  4. comeinya tuala..lawa pulak yg frozen tu.. ^^

    BalasPadam
  5. cantik2 towel tuh.... sesuai utk bdk2 org tua pun sesuai jgk

    BalasPadam
  6. assalam...bagus inf ni...ada keperluan kelak boleh berkunjung..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New