Nity

Nuff

06 Jun 2014

Terjumpa Hasil Contengan

heee.. tadi selongkar lea gambo2 dalam FB Personal teman yang lagi satu, bukan FB Tengkubutang Miaw yea.. ada lea lagi satu.. yang tu untuk bisnes, dan rakan sekolah.. malas nak campur dengan rakan Blogger kan.. nanti pening lak teman.. heee..  

Tapi bukan itu yang teman nak citer.. teman nak share ni ha.. gambo2 yang teman lukis conteng2 masa boring hari tu.. Masa ni masih tak reti guna Adobe Illustrator (Ai) lagi.. heee.. pastu hubby teman asik perli2 je cakap teman lukis kartun "henyot benyot" & buruk, 

Teman pun tercabar rasanya.. mula lea godeh2 Ai.. dan mintak hubby ajo sikit2.. last2 dapat gak guna Ai untuk lukis kartun.. rupa2nya lagi senang guna Ai.. smooth aje.. heeee.. 

Apa2 pun.. jom tengok kartun teman lukis sebelum dan selepas guna Ai.. yang sebelum ni teman guna Paint aje.. tu yang henyot benyot giler kartun nya.. kikikiki.. haippp.. jangan kutuk!
 
 Guna Paint
Tajuk Gambar : Anak Yang Melihat
 Guna Paint 
Tajuk Gambar : Kalaulah Beruang lama leh bercakap
Guna Adobe Illustrator (Ai)
Tajuk Gambar : Cahaya/Nur buat mereka yang berhijrah dengan ikhlas hati
 
Guna Adobe Illustrator
Tajuk Gambar :
Tengkubutang Shopping!! yeahaaa..

Related Posts

6 ulasan:

  1. Comelnyaaaaa yang last sekali tu!!! Eeeee. Cantik! Tak sabar nak masta dalam A.I ni

    BalasPadam
  2. Comel..pandai tengku butang melukis..
    Jom singgah n follow blog ummi http://cikpuanhanna.Blogspot.com
    Thanks

    BalasPadam
  3. mase kecik2 dlu, klau lukis orang mesti kakinye akan trkangkang. hahaha..

    BalasPadam
  4. pandainya tengku butang melukis..boleh ajar camna pakai Ai ni..:))))

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2