Nuff

17 Jun 2014

Terpengaruh Dengan Iklan?

Haii.. tiba2 lak rasa nak menaip entri.. heee.. bukan nak citer apa pun, tapi just nak bercerita tentang teman yang sekarang dah giler shopping online.. 

Terpengaruh dengan iklan? ho2.. no no no.. yang beno nya kalau dah nefsu nak membeli tu membuak2.. iklan ke tak iklan ke gerenti nak try gak kan.. 

hu3.. mentang2 lea dapat duik blog lebih sikit bulan lepas.. mula le tangan asyik nak menekan ENTER/BUY je shopping itu ini... hu3..

Tak lupa jugak asingkan siap2 duit untuk sibulus teman 3 ekor tu.. kadang kena gak beli Wet Food untuk deme tu.. kesiaaann .. asik makan biskut kering aje kan.. (frieskies) hik3.. 

Bila terpandang macam2 iklan kat Facebook tu, teman mula lea meroyan nak beli itu ini.. memang tak bole pegang duik betul lah kan.. tapi nasib baik yang dibeli tu semuanya keperluan.. heee.. keperluanlah sangat kann..
Baru2 ni beli Tepung Magic dari Blogger Ieta Mat Sa'ad, memang puas hati giler bebbb.. kalau dah abes memang teman repeat beli le nampaknya.. nyesal tak beli dua paket hari tu.. heee.. 


Pastu teman Shopping Collagen Crystal Eye Mask dekat butik online Embun Beauty House , hee.. yang ni memang best dan rasa sejukkkk je mata bila pakai menda ni.. betull.. tak tifuuuu.. hu3.. 


Terbaru teman shopping Sambal Ikan Bilis dari Blogger Syamimi Saad.. heee.. teman memang suka je wanita2 yang suka berbisnes ni.. suka support diorang untuk terus maju walaupun bukan bekerjaya, dok umah pun boleh buat duik gak kann.. mana tau.. kecik2 lama2 jadi beso besoran kan! (errr.. ada ke ayat besor besoran yea/ meh3).. 

So, teman pun order lah dari mimi.. sebab terliur kot nengok gambo sambal yang mimi share kat wall FB dia.. rasa meleleh2 air liur ni kot.. ha2.. tambah2 tengah puasa kannn.. 

hik3.. hari ni sampai le kot sambal tu.. nyum2.. tak sabo rasanya.. nanti teman up gambo kalau dah sampai barangnya yea.. sape2 nak order leh lea pm Facebook Syamimi Saad (klik) okeh!

heee.. pasni nak beli inai lak.. hu2.. tengah fikir lagi ni.. beli inai pun online kome oihhhh.. heeee.. dunia di hujung jari kata kauuu.. ha3

Related Posts

12 ulasan:

  1. hahah hamboi kak.. Akak ni macam kakak ena lak, tengok apa2 iklan kat tv tu, mesti dy nak cuba. Tak kisah la tv ke internet ke. hehehehe

    BalasPadam
  2. belum pernah lagi aye shopping online ni...

    BalasPadam
  3. wahh2 tb haha..ehhn dah lama lya tak melawat cne dek kebizian mengurus majlis kawin hihi..

    BalasPadam
  4. Salam singgah. Saya new blogger. irrayyanjourney.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Sy pun mudah tpgaruh ngn iklan.klu brg bgus mmg puas rasa mmbeli.tp klu x, monyok la jdnya.haha

    BalasPadam
  6. iklan pandai memujuk hingga membujuk

    BalasPadam
  7. hehe.. amboihh..sronok shopping on9.. ~ maen tekan jek ehh.. haha ~~ =)

    BalasPadam
  8. terpengaruh gak dengan iklan tapi tak pernah cuba untuk beli.... huhuhu

    BalasPadam
  9. biasa ler..org pompuan mmg begitu....ekekekekeke... :D

    BalasPadam
  10. Shopping online ni klu dah terbiasa mmg seronok.. mudah kan.. :) :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2