Nuff

28 Mei 2013

BIKERS KENTAL!! SAPE DAH TENGOKK???

Alohaaaa.. korang.. korangggg. korang dah tengok ke citer ni?? Best tak?? teman nak nengok tapi xtau bilanya entah.. asyik bz jea kan.. hu2.. teman minat sangat nak nengok Zizan dalam citer ni.. 
sebab zizan bawak motor beso, Aprilia RSV4 kot.. yeke? err.. teman x reti sgt pasal moto ni.. sorry klu tersalah teka.. =P.. 

Smart kan Zizan bawak moto beso tu.. hari tu bawak KTM Duke (moto oren teman.. pui..perasan.. hu2..) masa tu Zizan buat videoklip Bawa Daku Pergi bersama Kaka) minat sgt bunyi enjin KTM Duke tu masa bunyi enjin di start.. hu2.. nice! I LIKE!!

Huuu.. sape yg lom tengok boleh lea gi panggung tengok citer ni.. kalau lum tau Filem tu citer pasal apa, meh baca Sinopsisnya kat bawah ni.. ada gambo sekali kalau nak tengok.. heee..

Sinopsis Dan Jalan Cerita Bikers Kental | Bikers Kental merupakan filem arahan Helmi Yusof terbitan Tayangan Unggul dan ianya melibatkan sebanyak sembilan pelakon utama iaitu Zizan razak, Awie, Harun Salim Bachik, Bront Palarae, Amerul Affandi, Sufian Mohamed serta dua pelakon wanita Thailand iaitu Pornwipa Watcharakaroon dan Julangtip Sukkasem.
Bikers Kental mengisahkan tentang seorang anak muda bernama Bidin Al Zaifa (Zizan), mempunyai minat yang mendalam dengan motor berkuasa tinggi. Impiannya adalah untuk menunggang motosikal besar itu dari Kuala Lumpur sehingga ke Thailand.
Walaupun merupakan seorang yang cuai, sikap Bidin amat disenangi ramai, dan telah ditawarkan untuk berkonvoi bersama–sama dengan kumpulan motosikal Eddie Cuardo, salah seorang pelanggan garaj Aidil. Untuk tahu kesudahannya kita kenalah tonton Bikers Kental nanti yer. Tarikh tayangan filem pada 23 Mei hari tu.. huk2.. teman x dapat tengok agi.. bila nk gi tengok niih.. =(
Gambar diatas adalah antara pelakon yang hadir ke Majlis Pelancaran Filem Bikers Kental hari tu. Pelakon hebat-hebat belaka dan filem ini tentunya bakal meletup di pawagam nanti. nak tengokkkk! jom tengok jommmmm... he2..
heeee.... 
teringat lak konvoi ramai2 tahun lepas.. bestt..
antara scene2 filem ni..
Zizan kelakar..
 ada awie, lagi lea teman nak nengok.. hu2
Perghhh.. semart betui moto tuuu..
Opsss.. hee. yg ni selingan jea.. teman nak bagi tahu.. teman nak sangat zizan tawen dgn Juliana Evan ni.. sepadan kan diorang ni.. sweettttt jea.. suka teman tauuu.. heee..



Related Posts

31 ulasan:

  1. Assalamualaikum awak. waaaa saya ingat nak tengok ni, next week kot. hihihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa.. nti dah tgk buat review best ke tak yeaa.. hihihi

      Padam
  2. belum...tapi tengok memang cam menarik jer... mungkin akan tengok secara online kot?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. teman pun dh terfikir nak tengok on9 jea.. yelea.. memandangkan en hubby pun bz memanjang.. huk2

      Padam
  3. x tengok pun lagi. selalu kalau g tgk wayang, layan kartun je pun sbb anak2. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoh? yeke.. heee.. teman pun minat katonn.. hak3.. any time jea klu ada ank nti.. teman leh jea nengok katon.. =P

      Padam
  4. jom tengok kat jusco kinta city.....hehehehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoh.. dah lama x tgk wyg kat jusco.. bestt kann

      Padam
  5. Balasan
    1. entah.. tp diorang kata best.. nak tengokkk.. heee

      Padam
  6. wahhh keren....... terus berkarya ya sobat :)

    BalasPadam
  7. ok....sekaghang ni oghang Malaysia ade 2 bende yang akan dibuat bile citer baghu keluo wayang.....
    1. Tunggu keluo kat Astro First....
    2. Download kat internet......

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahahahahaha.. macam ngata teman jeaa.. terasa ni tauuu.. kah3..

      Padam
  8. Dah tengok!!! kat Astro...trailer pengenalan sahaja..hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu3.. trailer pengenalan jee?? aishh.. hi3.. nyakat teman ke ni? ingatkan nengok full movie.. =P

      Padam
  9. Ni movie yang ada perempuan cakap Siam tu eh? Haha~ ada Zizan mesti kelakar ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. betui2.. popuan tu punya nama sayasukaporn.. hahaha

      Padam
  10. nampak mcm kelakar citer ni....tapi rasanya nak tgu tayang time raya la kot baru tgk....ahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. sama lea kita.. penyudahnyaa..

      Padam
  11. Salam Dik!
    akak de tgk tayangan perdana kat Astro aritu
    tgk wayang mmg tak la dik, akak kene tgk twin kat umah
    huhuhu..
    tapi tgk tayangan perdana ari tu cam best je..
    kelako kan zizang..hehehe.. gi ar tgk dik
    adik bujang kan.. gi enjoyyy....heee~

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. klu ada twin tu kenalea nengok kat umah jea yea.. pasang Utube jea klu dh kuo nanti.. heee..

      Padam
  12. dah lama kan zizan dgn juliana evans nih . dah byk kontroversi . x sabar nak tgk mrk nih bersatu ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. betui.. hemm suka sangat depa dua org.. zizan pun nmpk mcm berkenan beno dgn juliana ni..

      Padam
  13. mmg tak berkesempatan nak tgk
    tggu kuar di astro 1st jea

    BalasPadam
  14. tengok the making pun dah best..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaa.. tu lea.. nmpk best kann.. nk tengoookk.. hu2

      Padam
  15. belum tengok agi citer ni.. hajat nak tengok hari ni. tggu balik keje nnt boleh pi tengok ngan hubby. harap2 best ler..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu3.. bestnyeee.. klu dh tgk citer lea best ke x yeaa... =) review 2..

      Padam
  16. jaa belom tgk lg...huuuuu!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New