Nity

Nuff

25 September 2013

CPUV kedua NUFFNANG

CPUV kedua NUFFNANG

Baru ternampak tadi.. ada CPUV baru dari Nuffnang.. Tak reti nak cakap apa bila dapat CPUV ni.. sebab teman tak faham untuk apa dan macam mana earningnya, sebab sikit beno tertulis kat amount tu? walau apa2 pun.. thanx lagi sekali kat Nuffnang yea.. tapi yang kat atas tu dah Credited.. maksudnya??

Related Posts

23 ulasan:

  1. iklan CPUV tu, orang x klik pun kita akan dapat earning :)

    BalasPadam
  2. dah credited bermakna amount tak runnig dah....kecuali kalau dia tulis on going,time tu kalau nak amount banyak kena la selalu update dan promote blog kat mana-mana platform contohnya share di facebook.

    BalasPadam
  3. tahniah......me pun masuk lg cpuv nie

    BalasPadam
  4. Kak ina pun baru nak faham Nuffnang ni :)

    BalasPadam
  5. nuffnang bg bonus kat akk ... hehehh

    BalasPadam
  6. Haah laaa..ai pun tak faham gak cmne CPUV ni bekerja.tgk x berubah2 CTR tu..tp status still on going laa huhuhu.hopefully ade lar rezeki ckek kat ctu hihihi

    BalasPadam
  7. on going = iklan masih jln
    credited = iklan da stop

    BalasPadam
  8. Ika pun tak faham pasal nuffnang nie, baru berjinak-jinak buat nuffnang semalam. Tak faham lagi sebenarnya. HAHA

    BalasPadam
  9. Tahniah. Kalau credited maknanya iklan dah stop. Ramai jugak dpt yg dah credited.

    BalasPadam
  10. Tak pernah daftar benda ni, jadi memang langsung blur bila tgk. Tapi Nuffnang ni banyak tolong Blogger sikit2 jana duit la kan..

    BalasPadam
  11. Assalammualaikum...tengkubutang,

    tahniah moga dengan cpuv nie.. bersemangat utk berblog kan...

    mselim3

    pls: datang daripada bloglist yumida...

    BalasPadam
  12. alhamdulillah...tahniah ye....:)

    singgah isi tabung butang^-^

    BalasPadam
  13. cpuv aku cuma rm0.01 LOL

    Jom baca: Fizz Fairuz, Almy Nadia Kembali Bersama dan Nikah Tahun Hadapan

    http://syokbah.com/fizz-fairuz-almy-nadia-kembali-bersama-dan-nikah-tahun-hadapan/

    BalasPadam
  14. maksudnya earning dah masuk
    tahniah dpt cpuv
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  15. rezeki...bertambah smgt ye lps ni berblog..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2