Nity

Nuff

13 September 2013

MIMPI HANTU GARA2 HUBBY TENGOK THE CONJURING MALAM TADI

THE CONJURING
huk3.. Ekceli bangun2 tido memang terfikir nak buat entri yang ni dulu.. tapi pastu terlupa kerana dikejutkan dengan surprise BISKUT pagi tadi.. hi3.. Alkisahnya malam tadi hubby teman baru lepas download Movie THE CONJURING ni.. (teman panggil The "Conjoreng' (sebut dalam loghat perak..).. hu3.. teman ni dulu suka gak citer2 seram ni.. selalu jea tengok citer hantu kat TV tu.. tapi dalam tengok punya tengok haruslah berteman kannn.. kalau tengok sorang2 xde mau nyaaa.. gerenti teman tutup TV n terus tido.. hu3.. takot maaa.. selalu yg jadi mangsa temankan si penakot ni tengok TV ialah my kakak laaa.. ha3.. walaupun dia dah 2-3 kali nguap kata nak tido n ngantok..teman still mendera dia untuk sama2 menjerit tengok part2 seram dalam citer antu tu.. huk3.. kejam sungguh adikmu ni kan kakakkk.. ha3.. 
So, Hubby teman pun mintak izin nak pasang citer tu.. teman kata pasang je lea.. Hubby siap cakap lagi yg kawan2 dia kata citer tu memang menakutkan.. aishh.. teman katalea, tak kisah.. lagipun teman tau.. teman mungkin akan belayor (Zzzz) dah masa tu sebab mata teman ni udah ngantok.. tapi memang yeaa pun.. x sampai 5 minit teman udah sampai ke Australia.. (ha3.. tido la bebb..) siap nganga lagi.. kui3.. sib bek dia x snap gambo teman tido nganga lagi,.. hari tu dh pernah sekali dia snap.. aiyoo.. buruk gilerrrr.. laju je ateman delete sebab takot nanti apapulak kawan2 dia kata kalau kawan dia pinjam Note dia tu.. hu3.. Opssss.. sambung lik citer tadi.. melalut ke lain plak dah yeaa.. hu2

So, lepaih tu teman ada jugak terjaga2 sekejap sebab bunyi system theater yg kuat tuuu.. (ha2.. sistem theater lea sangat kan.. walhal tengok pakai PC jea.. cuma ada sub woofer n speaker Altec Lansing tu yang buat sound dia boom3..  sampaikan teman terjaga berkali2 dibuatnya.. siap terdengo bunyi antu menjerit lah..bunyi seram2 sejuklah.. pastu teman intai2 sikit disebalik bantal.. aaaaaaghh.. menakutkan citer tuuu.. x sukaaa..  dalam ngelak2 ternampak jugak muka antu tu.. adoiyaii.. (dalam hati cakap..sah malam kang teman xleh tido!) tapi memang yea punnnn.. teman x leh tido wehh.. kalau tertido asyik terjaga jea.. pastu bila dh dapat tido siap berbekalkan mimpi antu lakk.. Aggghhh.. tensionnn.. nanti teman citer camne citer antu tu yea.. huk3.. serammm.. n naik bulu roma kalau betul2 terjadi.. fuh.. mintak dijauhkann..

Related Posts

48 ulasan:

  1. aduh,,,sy mmg ngeri kalau tengok cite seram2 nie..confirm susah nak tdo

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak! sheila tengok kat panggung wayang. gila real menjerit-jerit sebab terkejut! hahahaha. tapi cerita ni memang best tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam sheila.. huk2.. sheila ckp lea best camne pun.. teman idaklae nak nengok.. mintak mahapp.. kui3

      Padam
  3. salam tenku butang….huhuhu!!!!kros mmg penakut le bab2 citer hantu ni. ada dengar citer conjuring ni giler punya takut. tak terliur pun nak nengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. samalea kita.. teman tengok pun xnk.. dengo bunyi2 pun kalo bole xnak.. tp udah hubby tgk kat dalam bilik.. teman pun pejam mata ajelea.. kui3

      Padam
  4. sama la..yumida pun penakut tengok citer hantu
    bila llau je iklan citer hantu..pura2 tengok tmpt lain..takut terkenang2 ms tdo..hehe

    BalasPadam
  5. jemput join segmen ni kak tengku butang:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    pemenang akan memenangi hadiah:
    CD Pocket + Apron + Wallet
    Cellphone Jewellery Sticker + Ankle Bracelet
    kalau free...jom join sekali :)

    BalasPadam
  6. Lia nka tgk, tpi xsmpt agiii. Tapi, siang brani ah. Malam? memang takleh tido ah. sbb tido sengsorang . gulp

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa.. tau xpe.. kalau tgk berdua ok lagi..tapi kalau dh tgl sengsorang?? huk3.. tatott

      Padam
  7. kita tgk kat panggung.... ada bape kerat jer dlm wayang tuu.... takot jugak.. seb baik x bawak dlm mimpi... ekekekek.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhuhu.. tgk time midnight keee.. hu3..seramm

      Padam
  8. teringin nk tgk.........serius,tgk trailer pun dh serammm

    BalasPadam
  9. Hihi...kak pun takut tengok cita hantu walaupun insyaAllah tak takut hantu
    Bukanapa tau...muzik dalam cerita tu yg buat jantung terkujat2..
    So, jalan selamat tak yah tengokklah..hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. betui2.. bunyi background dia tu yang sama naik dgn antu.. mana x takot .. hik3

      Padam
  10. fae pun takut tgk citer hantu huhu..

    BalasPadam
  11. kak,conjuring nie memang best lah ! hahaha . kalau tgk wayang nie lagiiiiii best.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaahhh berani betul dia.. huk2.. teman takottt

      Padam
  12. memang scary, imagine saya tgk midnight movie kat pawagam front seat haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaa??? fuhhhh.. klu teman tercabot dh jantungg

      Padam
  13. Seram ek cerita tu..teringin nak tengok juga..

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. ho2.. mcm x takut je komen ni.. berani punya org ni.. hu2

      Padam
  15. kak lea memang takdelah sis butang oiiii,nak layan seram2 ni.sebab sekali tengok seminggu tak boleh lupa terbayang2 huwaaaa..

    p/s-->lagipun rumah mak dah cukup misteri...dengan pocong.kemudian anak kembar kak lea matanya boleh 'nampak'.kalau kami pergi ke satu2 tempat baru,rasanya tu dah cukup seram,tiap kali anak beritahu tentang benda tu.tak yah dah kak lea tengok movie huwaaaaa....

    BalasPadam
    Balasan
    1. aiyooo.. seramnya klu anak2 bole nampak antuu.. eeee..

      Padam
  16. Orang kate, kalau takut dipukul ombak, jangan berumah di tepi pantai. Layan cerita paku pontianak lagi seram dari Conjuring.. hahha..

    BalasPadam
  17. Saya cerita seram dan sadis jarang boleh tengok, takut tercabut jantung bila menontonnya nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. kannn.. baik jaga kesihatan jantung kita kann

      Padam
  18. uhuhu..sama la kite, sbb tu ay xsuka tgk cite antu..mst xboleh nk tdo mlm n trigt2 pny..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. xleh tido malam sebab terbayangkan rupa antu yg kita tgk kat tv/filem tu kann.. huk3

      Padam
  19. heee mmg mula sound dia je buat rs takut cite bg ai kureng la huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoo.. kurang yea.. huuu.. rasa nak tgk pun ada... ha2.. jangannn

      Padam
  20. citer ni la yg anak buah saya dok sibuk suruh mak usunya pi dload ...

    BalasPadam
  21. mmg best ek??nak kena tgk nih...skang nih dh pyh nak jumpa horror movie yg btol2 takut, sume cam bese2 je...huuu...blogwalking here...check out my blog kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ ada handmade jewelry n bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau hadiah wat yg tersyg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho2.. ni pun suka tgk citer seram gak yea.. cepat2lea gi tgk citer ni.. download or beli dvd dia.. hee

      orraitt.. jap lg teman bw sana ye

      Padam
  22. Balasan
    1. hoo.. yeke.. hemmm ni membuatkan teman nak tgk ni..

      Padam
  23. Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking approximately!
    Bookmarked. Please also consult with my web site =).
    We will have a link change contract between us

    Also visit my weblog - www.biorezmez.pl/borelioza_objawy.php

    BalasPadam
  24. semua yg komen sini teman udah bw lik.. thanx sebab sudi komen sini yea.. fuh.. lemau jari nak jawap komen n bw lik.. hik3

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2